Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Accident deosebit de grav. Pompierii și-au demonstrat dibăcia (FOTO)

demonstratie-pompieriUn grav accident de circulație în care au fost implicate trei mașini de circulație s-a produs astăzi în zona centrală a municipiului Satu Mare. Două persoane au rămas încarcerate, iar una dintre mașini a luat foc. Pe scurt, acesta a fost scenariul demonstrației făcută astăzi de pompierii sătmăreni organizată cu ocazia Zilei Naționale a Pompierilor din România.

Pompierii au intervenit de urgență la locul accidentului cu autospeciala de descarcerare, de stingere a incendiilor dar și cu ambulanțe SMURD. Pompierii sătmăreni au reușit să stingă în scurt timp focul din mașina incendiată, în timp ce colegii lor de la descarcerare, în colaborare cu cei de la SMURD, au acționat pentru salvarea victimelor rămase încarcerate.

În cele din urmă demonstrația, care a fost urmărită de mai bine de o mie de copii de la mai multe școli din municipiul Satu Mare, s-a finalizat cu succes, victimele fiind eliberate dintre fiarele contorsionate ale mașinilor și salvate.

Demonstrația de astăzi a pompierilor sătmăreni a arătat copiilor, dar și sătmărenilor adulți mai curioși, cum acționează în cazul unor accidente foarte grave și cum salvează vieți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.