Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident produs de un șofer beat și permisul suspendat. A fost reținut

arestatUn șofer beat, care avea și permisul suspendat, a produs, ieri după amiază, un accident în orașul Negrești-Oaș  în  care au fost implicate trei autoturisme.

Sosiţi la locul accidentului, poliţiştii rutieri negreşteni au constatat faptul că un bărbat de 45 ani, din Negreşti Oaş, în timp ce conducea autoturismul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, condus regulamentar de o femeie în vârstă de 64 ani, acroşându-l  în partea din spate.  În urma impactului acesta a fost proiectat într-un alt  autoturism, care circula în aceaşi direcţie de deplasare.

Întrucât conducătorul autoturismului,  care a provocat  accidentul, emana o puternică halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Negreşti Oaş unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge, pe cea de-a doua a refuzat-o. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut, astfel că nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere reţinut. Pe numele şoferului a fost emis mandat de reţinere pentru 24 ore, fiind încarcerat la arestul IPJ, Satu Mare, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.