Bătălie mare în PSD Satu Mare. 12 candidaţi la parlamentare

1 septembrie 2016 | 4 comentarii

aurelia fedorcaBătălie mare în PSD Satu Mare pentru posturile de deputaţi şi senatori. Nu mai puţin de 12 persoane s-au înscris în competiţia internă pentru a fi desemnaţi candidaţi. Anunţul a fost făcut public astăzi, într-o conferinţă de presă de către noul lider la nivel de judeţ, Aurelia Fedorca, primar al oraşului Negreşti Oaş.

Termenul final până la care cei interesaţi îşi pot depune intenţiile este vineri, 2 septembrie, Aurelia Fedorca explicând că recomandarea partidului nu este suficientă, urmând să se facă un sondaj de opinie.

“Nu este suficient să ai o recomandare de la o organizaţie politică locală, ci în primul rând trebuie să avem oameni de calitate. Cei care doresc să îşi depună cererea de intenţie trebuie să motiveze de ce doresc şi de ce ar fi buni pentru această poziţie, funcţie, şi abia după să începem să facem evaluările necesare, atât proiectul politic care ei o să-l prezinte cât şi criteriile de integritate. Cred că cel mai important criteriu o să fie un sondaj de opinie care o să-l desfăşurăm. Este bătălie destul de mare, până acum sunt vreo 12 solicitări, deci este bătălie”, a spus Fedorca.

Ea a spus că obiectul este ca PSD să obţină doi deputaţi şi un senator, varianta pesimită fiind doar un deputat şi un senator. 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Cipri spune:

  Cucoana, vorbesti de criterii de integritate?! Zaaau?! Abia astepam sa vedem lista cu candidat?!?!

 2. Geo spune:

  A aparut Elodia sa ne spuna ce a hotarat Govor! Pai nu degeaba e portavocea lui! Sunteti penibila, doamna! Nu vi se pare ca doar tineretea ca atu e foarte putin?!?!? Acel candidat trebuie sa fi facut ceva pentru societate nu doar sa fie salteaua unui puscarias sau pupincuristul vostru. La asta nu v-ati gandit?! Sau e prea mult pentru dumneavoastra?!!

 3. ionica boss spune:

  Govor umbla pe jos prin oras de cand a ramas fara slugi!….da mai are un cuvant de spus, atata timp cat domnul Drgnea la al carui cabinet parlamentar, fica doamnei primar de Oas Fedorca este angajata!…..TOTUL ESTE IN FAMILIE!

 4. Satmarean spune:

  A ajuns PSD ul de rasul lumii! Aceasta individa flamanda de putere si de dorinta de avea totul sub control linge si suge tot ce prinde n cale! Atentie, madam, s-ar putea sa te trezesti plangand langa cei mai iubiti din partid! (Vezi Govor si Dragnea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest