Catrinel Raț, mazilit de la Olimpia. Ce spune acesta

29 septembrie 2016 | 9 comentarii

catrinel ratCatrinel Raț a fost mazilit de la Olimpia. Președintele Comitetului Director al FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a fost revocat din funcție astăzi în cadrul ședinței Consiliului Local. După demisiile lui Ciprian Bretan și Magyar Lorand, în acest for, din partea Consiliului Local Satu Mare ar mai fi rămas doar Catrinel Raț. Însă acesta a fost revocat din funcție odată cu demisia celor doi mai sus amintiți, astfel că au fost propuși, și apoi votați, noii membri și anume Merkli Istvan și Karda Attila, propuneri venite din partea UDMR, și Marius Popdan, propunere făcută de viceprimarul Albu.

Grupul ALDE a votat împotrivă, Marcela Papici explicând că acest proiect l-a primit cu doar un sfert de oră înainte de începerea ședinței, afirmând că unul dintre cei vizați de schimbare a aflat abia cu o jumătate de oră înainte că va fi revocat din funcție. Consilierii PSD s-au abținut de la vot, dar cu toate acestea proiectul a trecut.

Cum Catrinel Raț era președintele Comitetului Director, odată cu pierderea funcției de membru în acest for, pierde și funcția de președinte. Acesta nu s-a arătat foarte mâhnit de decizia luată de consilierii locali și spune că pentru sănătatea lui poate că e mai bine așa. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Negru Adriana spune:

  Sunt intrigata de propunerea domnului Albu. Dar sa nu uităm de proverbul……: cine se aseamănă se adună !

 2. Adrian b spune:

  Domnul Pop Dan este acel valutist care a făcut pușcărie și este prieten intim Cu dl White visele. Sa nu uitați de D.N.A băieți

 3. patric spune:

  Domnule primar ai ajuns sa ne dezamagesti foarte repede . Păcat de data aceasta chiar am sperat

 4. polgar spune:

  Dle Rat noi ti-am spus sa nu susții un asemenea om la primărie uite ce caracter are și el și nepotul tău Adrian care au cerut demisia ta.

  • figaro spune:

   Catri, Catri, l-ai sustinut pana a ajuns primar si acum iti da cu sutul in … dos! La experienta ta de viata, e pacat ca te-a facut un politruc ca si Gabor.

 5. Alin Dura spune:

  Mai bine asa dle Rat. Ati furat destul.

 6. TANAR ! spune:

  DA CE FACI MA NENE MA !? IL PUI PE BISNITARU DE POPDAN IN ACEASTA FUNCTIE, RUSINE D-LE ALBU !

 7. cata curistul spune:

  ooooo niste betivi si ratati si Albu un kakat si KERSKENY UN betiv notoriu asta da primar Plec in SiRIA LA isis .

 8. cata curistul spune:

  ALBY este nepotul lui CATRI ce caracter are..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest