Ce a determinat Wizz Air să vină la Satu Mare. Share-urile chiar contează!

5 septembrie 2016 | 9 comentarii

wizzairVicepreşedintele Consiliului Judeţean Ionuţ Rus a explicat cum a ajuns Wizz Air la decizia de a deschide ruta aeriană Satu Mare – Luton, Londra. El a spus că reprezentanţii companiei au făcut studii, unele destul de simple, cum ar fi număratul maşinilor înmatriculare în Satu Mare în aeroporturile învecinate, dar au luat în considerare şi reacţia sătmărenilor de pe siteurile de ştiri.

De asemenea, într-o discuţie telefonică cu reporterul PortalSM, Suzana Savu, Account Executive, la Wizz Air, s-a declarat surprinsă de numărul mare de distribuiri, comentariile şi impactul mare  pe care îl au ştirile de pe PortalSM referitoare la posibile zboruri aeriene.

Prin urmare share-urile de pe facebook au contat, chiar dacă nu în măsură foarte mare. Sutele de share-uri şi comentarii au arătat practic deschiderea sătmărenilor de a avea acces spre o asemenea cursă. Nimeni nu spune că decizia a fost luată doar pe share-uri, ci evident specialiştii companiei au făcut întâi calcule economice şi au analizat potenţialul zonei.

”Putem spune că, după aproape un an de zile de la prima ofertă, noi am reușit într-o lună, o lună și ceva, să facem o ofertă închegată în care să să aibă încredere și pe care să o și finalizăm într-un timp foarte scurt. Reacția media și pe site-uri ați văzut-o, nu putem spune, sub nicio formă, că nu a existat sau nu există interes pentru dezvoltarea numărului de curse pe aeroport și, de ce nu, în timp apariția altor operatori. Investiția pe care am făcut-o este foarte mare și trebuie, în timp, să reușim să facem o activitate profitabilă”, a spus Ionuț Rus, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare.

El a explicat că una o cercetare a fost foarte simplă, aceasta fiind doar numărare numelor de înmatriculare din alte aeroporturi.

”În momentul de față s-au făcut anumite cercetări de către firma WizzAir, unele dintre ele au fost extraordinar de simple, de exemplu: au numărat, pe aeroport, mașinile cu numere de Satu Mare, Maramureș, Bistrița, Cluj. De asemenea, noi le-am spus să nu uite la numărătoare microbusele care pleacă din zona Oașului și din Satu Mare”, a spus Ionuț Rus, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Mirrors spune:

  Super!!!

 2. Mirrors spune:

  Mai multe vacante acuma :)

 3. Erdei Dorel spune:

  Mai mult ca sigur ca decizia a fost luata fiindca cererea londonezilor pentru a vizita Romania a fost mare. Sincer, nu vad de ce altceva. Ce sa faca un roman la Londra? Dar un londonez in Romania are ce. E pana la urma o chestie practica. Daca romanii s-ar duce, ar umple hotelurile ieftine si si-ar numara saracia pe strazile Londrei, dar un londonez cu siguranta va avea acces la cele mai bune servicii in Romania. Alta ratiune practica pentru vizitarea Londrei, nu vad.

  • Maria spune:

   Esti aerian dle !Dar de miile de romani care lucreaza la Londra ai auzit !Asa ar putea veni si ei mai des acasa sa-si viziteze familiile !

 4. petcas elisabeta spune:

  Bergamo,Milano sau Verona

 5. gogu spune:

  shanghai, honolulu, sidney…..

 6. Maria spune:

  Felicitari Wizz Air !Si eu zbor cu voi dar spre Milano din Cluj sau Bucuresti ,sper sa avem in curand zboruri din SM spre Italia !

 7. Florica spune:

  Anul acesta am plecat Aller retur de 5ori la Cluj m-a bucur enorm ca va fi in SATU mare dar de bia aștept sa fie si din Paris ca as merge de multe orii acasă

 8. Derny spune:

  Bună domnul vicepreședinte mulțumim pentru realizare ar fi bine să luați a 2 cursă în considerare spre Paris noi satele din oas suntem plecați 80% la Paris și ar fi bine realizat mai multe destinați dar totul cu răbdare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest