Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Codrenii protestează mâine la Satu Mare. Drumul îi scoate în stradă

drum Oteloaia (7)Locuitorii din zona Codrului vor protestat mâine pe platoul din Piața 25 Octombrie fiind nemulțumiți de faptul că drumul înspre Homoroade arată sub orice critică. Acțiunea de protest este anunțată pentru ora 14.00, iar organizatorii, în frunte cu primarul comunei Homoroade, se așteaptă la câteva sute de participanți.

Codrenii au anunțat de mai multe ori că vor protesta, dar de fiecare dată și-au amânat acțiunea de protest în speranța că va fi găsită o soluție pentru reabilitarea drumului.

Conducerea Consiliului Județean a arătat de curând că drumul respectiv nu poate fi reabilitat din cauza faptului că una dintre firme a atacat în instanță procedura de atribuire, prin licitație, a acestor lucrări.

De-a lungul timpului, însă, cei din zona Codrului au protestat sub alte forme, scriind cu var pe drum mesaje adresate atât fostei cât și actualei conduceri a Consiliului Județean. 

4 comentarii

  1. Haaaaa Răspunde

    Sunt curios câți dintre “codrenii” care înjură zilnic, rupându-și mașinile, vor fi prezenți ???

  2. Codru Răspunde

    Foarte bine ca se face protest acel drum chiar arata groaznic. Dar pana acum de ce nu s-a facut nimic? Va pot da eu raspunsul, pana acum la conducerea judetului a foat alde si psd si ce sa vezi si primarul din homoroade este de la psd si pana a primit ce a vrut de la centru a fost bine si asa, ca doar asa a facut el si popasul de la oteloaia. In alta ordine de idei licitatia a fost castigata de o firma iar marea firma tehnic asiat a contestat licitatia . Rusine sa va fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.