Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Concurs internațional de caiace pe Someș. Spectacol nautic (FOTO)

caiac-satu-mare-primaSătmărenii au parte, în această după-amiază, de un adevărat spectacol nautic, la Satu Mare, pe râul Someș, fiind organizat, și se află în desfășurare în prezent, un spectaculos concurs internațional de caiace. Manifestarea este organizată Asociația ”Nomad Caiac” Satu Mare, în colaborare cu APM Satu Mare.

La startul competiției s-au aliniat 15 concurenți din Ungaria, Austria, Ucraina și România, împărțiți pe patru categorii.

La eveniment au fost prezenți atât subprefectul Altfatter Tamas, cât și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, precum și directorul APM, Bekessy Elisabeta, care au afirmat că Someșul trebuie văzut ca un prieten de sătmăreni, și că prezența acestuia în orașul Satu Mare trebuie valorificată.

Caiaciștii sătmăreni le-a pregătit copiilor sătmăreni și o surpriză, în sensul că cei care doresc și au curajul, vor putea face o plimbare cu caiacul pe Someș.

Manifestarea face parte din cadrul suitelor de evenimente organizate sub egida Săptămânii Mobilității Europene 16-22 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.