Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Copiii care au maltratat un cățel au ajuns pe mâna poliției (VIDEO)

catel-maltratat1Copiii din Botiz care au fost filmați în timp ce maltratau un cățel de numai câteva săptămâni sunt cercetați acum de polițiștii sătmăreni. 

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare a fost sesizat  cu privire la faptul că,  în data de 11 septembrie a.c.,  doi minori din Botiz ar fi  comis acte de cruzime asupra unui câine. Poliţiştii au întocmit dosar penal,  cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ.

Ieri seară, PortalSM publica un filmuleț postat pe Facebook de o tânără de doar 13 ani, în care se vede clar cu doi minori maltratau un cățel de numai câteva săptămâni. Adolescenta care a postat înregistrarea video pe Facebook susține că a fost amenințată de către cei doi minori. Rămâne ca polițiștii să facă lumină și în acest caz. 

3 comentarii

  1. Monika Tschirner Răspunde

    Muss bestraft werden!!!!!

  2. Ivan mariana Răspunde

    Ar trebui sa fie arestați toti care au postat pe Facebook cu madrie cum maltratau animale. Dor sunt postate ii poate gasi

  3. Marti Răspunde

    Toata natia de tigani ar trebui radiata de pe fata pamantului.deja sunt mai multi decat romani .copiilor li frica de ei si dau doar exemple urate altor copii .Va dati seama k daca acesti copii(romi) fac acum aceste lucruri ,cand vor creste mari va omora oameni fara nici o grija

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.