Cum a fost construit terenul de la Baza Dinamo (VIDEO)

20 septembrie 2016 | 5 comentarii

terenPrimarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a postat recent pe un site de socializare imagini suprinse în timpul construcției terenului de minifotbal de la Baza Dinamo dar și a altora din municipiul Satu Mare.

Pe repede înainte, cei interesați pot urmări pas cu pas cum s-au derulat aceste lucrări și cum arată după ce au fost terminate.

În cele ce urmează vă invităm să urmăriți aceste imagini. 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Maria spune:

  Acel teren are si denumire: “Teren de sport Romász János” – in memoria celui mai bun si mai de seama jurnalist de sport, nu doar din Satu Mare, dar si din Ardeal, plecat mult prea devreme dintre noi.

 2. Reflector spune:

  Sa nu uitam ca toate terenurile de sport au fost pornite de vechea administratie,cei de azi au venit cu numele,dar bine ca le avem.

 3. Ivan spune:

  2 terenuri az fost pornite de Coica in M17 si M15 care deja sunt vandalizate ca n-a fost in stare sa dea in administratie la cineva. Acest teren a fost facut de noul primar si dat in administrare la scoala sportiva.

 4. cetatean spune:

  Ivane si acest teren adica cea de la dinamo a fost inceput pe vremea vechiului Primar,doar Gabor la inagurat.Dacai vorba de dat in folosinta actualul primar la dat in folosinta celor de la LPS adica mai exact Domnilui Ziman cele trei terenuri de fodbal si daca ne uitam la terenul din M17 este dezastru si nu ma refer la o gauta in plasa care ori cand se poate repara ma refer la mizeria de pe teren.

 5. cetatean spune:

  Dar undei terenul de tenis pe care lau promis cei de la dedeman? Oare noul primar ea schimbat destinatia!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest