Festivalul La Dâmburi, prima seară, incendiară. Sătmărenii s-au distrat (FOTO)

2 septembrie 2016 | 20 comentarii

la damburi satu marePrima seară a ediției din acest an a Festivalului La Dâmburi din parcul UFO din Satu Mare a fost una de-a dreptul incendiară. Câteva mii de sătmărenii de toate vârstele, dar mai ales tinerii, s-au bucurat de acest eveniment și s-au distrat.

Festivalul a fost deschis de Szanto Denis, după care pe scenă a urcat trupa de rock progresiv Nava Mamă. A urmat apoi concertul celor de la Palma Hills.

De departe, cel mai așteptat moment al serii a fost recitalul susținut de trupa Robin and the Backstabbers care i-a electrizat pe spectatori.

Festivalul continuă astăzi (sâmbătă, 3 spetembrie) când pe scenă vor urca – Lost surprise (ora 18.00), Estinca Robert (ora 19.15), Omi Gnom (ora 20.30) și Argatu (ora 22.00).

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (20)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Flaviu spune:

  Bravo ma, asa trebuie cand in tara e doliu national, la noi distractie )).
  Defapt pe ungurii care au organizat ii doare fix in cur de doliul national, lege data de Guvernul Romaniei. Inca o data o dovada de bataie de joc la adresa poporului.
  Hai sariti si ma atacati ca de atata sunteti in stare )))

 2. Dani spune:

  Da festivalu ungurilor mai bine zis…

 3. escape spune:

  @Flaviu, @Dani – sunteti bolnavi

 4. cristi spune:

  Romanii isi ingroapa pe cei dragi …..in hohote de plans…pe cei plecati afara din Tara sa trimita un ban pt prunci iar politicienii satmareni in goana de voturi o pun de chef public incalcand legea Zilei de Doliu National…
  SFIDATOR IAR PT DIASPORA….Romania isi ingroapa romanii morti la cutremurul din Italia (suntem pe locul 2 in Europa ca numar de victime) iar Primaria Municipiului Satu Mare….la brat cu Prefectura Judetului SM chefuiesc la festivalul de la Damburi SM…Primaria SM se apara cu o circulara din partea Prefecturi nr11.752 /31.08.2016 prin care sunt anuntati ca 1 septembrie este ziua de doliu national…iar Prefectura se apara spunand ca au fost informati telefonic ulterior ca e vorba de 2 septembrie….nu de 1….Romanii isi ingroapa pe cei dragi …..in hohote de plans…pe cei plecati sa trimita un ban in tara pt prunci iar politicienii satmareni in goana de voturi o pun de chef public incalcand legea Zilei de Doliu National…”Posturile nationale de radio si televiziune, precum si institutiile de cultura isi adapteaza programul in mod corespunzator. In plus, toate manifestarile culturale, artistice si sportive programate pentru aceasta zi sunt amanate” spune LEGEA !

 5. sm spune:

  Cristi,nene. Inchidete in casa si sa stai cu jaluzelele trase toata ziua si tine doliu.

  Si sa nu uitam. “sacali” romani, prinsi la furat in casele daramate de cutremur. (cine altcineva sa fie?)

  De ce oare nu se duce nici un Ungur la furat in acele case?

  Pentru mari nationalisti!!!

 6. Venus spune:

  Ungurii stau si ii terorizeaza pe romanii aici in satu mare )))

 7. Ion spune:

  cateva mii is de fapt 3, maxim 400 de oameni…

 8. Dambaru spune:

  La Dâmburi! Ce nume idiot! Tat un dâmb si-o groapa! Să faci festival in zi de doliu national! Nu mai sunt legi în țară asta? Jalnic festival! Mai bine fără! Sau faceți un festival adevărat! Așa e când ne invadează mediocrii!

 9. Dambaru spune:

  Cam greu să fiu comunist la 19 ani! Dar proștii gen “x”, repede bun etichete! Cine are altă părere e pus la zid! Ei, asta chiar că pute a comunism!

  • x spune:

   atunci esti un manelist imputit! hai pa

   • matroz spune:

    @X:Cu creerul tau in involutie este greu de conversat.Tu nu pricepei ca handicapul tau este iremediabil,ca nu te face bine nici macar festivalul Damburilor?Du-te la un dictionar,fiule,nu ai proprietatea termenilor!!!
    Sau hai mai bine s-o luam copacel:Incearca sa traduci si sa intelegi ce ti-am spus si apoi mai continuam refacerea psihica.Fa primul pas,renunta la aurolac si bere de proasta calitate.Da un semn dupa finalizarea intelegerii!!!Daca nu ,atunci nu.Te poti ruga degeaba,ai scapat trenul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest