Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Hoți din magazine și vânzătoare de CD-uri piratate, prinși de jandarmi

hoti magazineZilele trecute, jandarmii sătmăreni au fost sesizați asupra faptului că mai mulți sătmăreni fură produse din diferite magazine din Satu Mare. Acționând de îndată, jandarmii i-au identificat pe V. B., G.S., V.I., care, aflându-se la cumpărături au furat diferite produse din magazine, precum produse alimentare, dar și cosmetice, pe care le-au ascuns și au părăsit magazinele fără să le achite.  Prejudiciile au fost recuperate integral, produsele fiind predate reprezentanților magazinelor.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt, jandarmii au întocmit procese verbale despre împrejurările constatate pe numele celor trei sătmăreni. Actele de sesizare au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor în cauză.

De asemenea, miercuri 30 august a.c., în timp ce se aflau în patrulare pe raza municipiului Satu Mare, jandarmii sătmăreni au observat faptul că, în incinta „Pieței de Vechituri” din municipiul Satu Mare, o femeie oferea spre vânzare discuri optice care păreau a fi piratate. În urma verificărilor, jandarmii au identificat-o pe Veronica P. care oferea spre vânzare un număr de 20 bucăți discuri optice contrafăcute, din care 18 bucăți tip CD si 2 bucăți tip DVD. Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracțiunea de „Oferirea spre vânzare de mărfuri pirat”, faptă prevăzută și sancționată de art. 139^6, din Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.