A început școala, a început nebunia și în trafic. Zonele cele mai aglomerate (FOTO)

12 septembrie 2016 | 6 comentarii

trafic-satu-mareAșa cum era de așteptat, de altfel, odată cu începutul școlii a început și nebunia în traficul sătmărean. Cele mai aglomerate zone sunt strada Botizului – bulevardul Henri Coandă – Piața Romană – Podul Decebal, bulevardul Lucian Blaga – Octavian Goga, dar și Drumul Careiului pe toată lungimea sa.

În intersecțiile cele mai importante din oraș, Burdea, Crinul, dar și în Piața Romană, sunt echipaje de poliție care se străduie să facă ordine în trafic.

Pentru cei care intră în oraș de pe strada Botizului, li se recomandă, în cazul în care nu au de trecut Podul Decebal, să folosească pasajul de cale ferată de pe strada Fabricii, iar celor care vin dinspre Lucian Blaga să încerce să ajungă pe bulevardul Cloșca care, cel puțin de dimineață, nu era aglomerat. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. GIONI spune:

  an dupa an se intampla acelasi lucru oribil cand incepe scoala in cacatu’ asta de oras, este rusinos ca inca nu s-a gasit o solutie, hai UDMR arata-ne cum e ordinea in oras promisa de voi inainte de alegeri sau sunteti si voi mincinosi ca restu’? vedem la anu’!

  • nuconteaza spune:

   S-a mai zis de vreo 1000 de ori aici. contractul era gata facut pe cand au ajuns UDMRu’ la conducere. Nu pot sa faca mare lucru decat sa ii penalizeze. Mai se repeta de 1000000 ori?
   Solutia e mai putin simpla. Trebuie sa fie construita centura si inca un pod in oras (cel de la strand spre Micro 17)

   • numaispune spune:

    ce treaba are asta cu ordinea promisa in oras si cu inceputul scolii??
    daca nu poate sa faca ce a promis, adica ordine in oras, sa-si dea demisia si sa lase pe altii care pot, acuma si astia numai o sa-si umple buzunarele ca ceilalti hoti si noi iara stam cu mainile in san ca fraierii

 2. hunter spune:

  Parintii vor opri la maxim 1 metru de la intrarea principala a institutiei de invatamant, pentru a-si lasa copiii, altfel saracii vor fi nevoiti sa mearga pe jos.

 3. M spune:

  nu ploua? nu e inghet? de ce e greu sa mergi din micro 14, 15, 16 pe jos la scoala, ori in centru la liceu? 35 de min, stiu ca si eu pe jos mergeam din zona respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest