Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Întâlnire a specialiştilor în achiziţii publice, la Satu Mare

adi1Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Judeţul Satu Mare alături de Primăria Nagykallo din Ungaria au fost gazdele celei de a doua întâlniri transnaţionale a specialiştilor în achiziţii publice organizată în cadrul proiectului PROCURE-Creating a good local economy (ACHIZIȚII-Crearea unei economii locale eficiente). Principalele teme discutate cu ocazia acestei întâlniri desfășurată în perioada 20-22 Septembrie au fost analiza cheltuielilor privind achizițiile publice și elaborarea strategiilor în domeniul achizițiilor publice. Programul a inclus prezentări, ateliere de lucru, precum și o vizită de studiu la Primăria Orașului Negrești-Oaș.

La întâlnire au participat specialiști în domeniul achizițiilor publice din toate cele 11 orașe partenere în cadrul proiectului: Preston-Marea Britanie având calitatea de partener lider cu rol de coordonare, Almelo-Olanda, Koszalin și Lublin-Polonia, Praga Districtul 9 – Republica Cehă, Bologna-Italia, Koprivnika-Croația, Albacete și Candelaria-Spania, Nagykallo-Ungaria, Satu Mare-România. Proiectul este implementat în perioada mai 2016-mai 2018 prin intermediul Programului URBACT III și are drept scop principal explorarea modalităților prin care autoritățile publice pot utiliza achizițiile publice astfel încât acestea să contribuie la dezvoltarea unei economii locale eficiente și să aducă beneficii sociale și de mediu comunităților locale.

Următoarea întâlnire transnațională este programată a avea loc la începutul lunii decembrie în orașul Albacete-Spania și se va axa pe tematica utilizării criteriilor sociale în achizițiile publice. 

 

3 comentarii

  1. Amor pe banii sătmărenilor Răspunde

    Directoraşul afacerist şi iubăreţ de la Apaserv, Dănuţ Stejeran îţi plimbă noua amantă pe bani noştri, ai sătmărenilor prin ţară mai exact la Bucale. De miercuri, că aici cam se respectă Steji, este plecat în delegaţie ….noua lui amantă de la Apaserv. Spunem nouă, deoarece a mai avut câteva în instituţie de când este directoraş. Reţeta se pare că este aceeaşi: de fiecare dată, pe bani noştri, ai sătmărenilor, directorul Stejeran îşi pune ochii pe o domniţă, de regulă blondă, cu care cheltuie bani Apaservului prin ţară şi străinătate, în delegaţii în special la ARA si ANRSC, dar şi afară. Se pare că la Steji îi plac parfumele scumpe pe care le cumpără pentru iubitele sale pe aceeaşi bani ai Apaservului. Normal că nu îşi face probleme deoarece se laudă că l-a prostit pe Kereskeni că o să de-a sponsorizare la CSM şi Olimpia 30.000 de lei şi că o să-l ducă în câteva deplasări şi pe Gabor cu care va servi nişte băuturi fine. Numai că surprize, surprize la un spriţ a zis că ce crede prostul de Gabor, că o să dau bani la sport, lasă că face el cumva, să intre în presă şi apoi mă voi scuza că nu mai pot da , că se va face tam-tam. Zis şi făcut, subiectul a ajuns în presă. Şi ca de obicei Steji iese băiat fain, până când?!

  2. vlad, tepes Răspunde

    plin de specialisti gen Gabi models care a si venit imbracata adecvat. ramasitele lu Stef sunt inca pisti tat,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.