Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Ioana Roman, singurul elev de 10 din județ. Va fi recompensată de Guvern

ioana romanGuvernul României a decis să-i recompenseze cu câte 1.000 de lei pe elevii care au reușit să obțină nota 10 la Evaluarea Națională și 3.000 de lei pe cei care au luat nota maximă la Bacalaureat.

„Se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 1.000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obţinut media 10 la evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a – 2016. Se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 3.000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016”, se arată în hotărârea Executivului.

Din păcate, însă, în județul Satu Mare doar un singur elev a luat nota 10. Este vorba despre eleva Ioana Roman, care a luat nota maximă la Evaluarea Națională. Este absolventă a gimnaziului de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, iar studiile liceale și le va continua în aceeași școală. De altfel, pentru performanța sa, Ioana Roman a fost felicitată chiar și de președintele Klaus Iohannis. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.