Maramureșenii vor să mute zborurile Wizz Air de la Satu Mare la Baia Mare

15 septembrie 2016 | 8 comentarii

maramureseniiDupă ce au aflat că Wizz Air a înființat o cursă internațională spre Londra (Luton) de pe Aeroportul Satu Mare, maramureșenii fac tot ce le stă în putință pentru a muta aceste zboruri de pe Aeroportul Baia Mare. Deși acest aeroport este încă în fază de reabilitare, maramureșenii au înființat o pagină pe Facebook intitulată ”Dorești zboruri internaționale din Baia Mare”.

”Această pagină are menirea de a strânge cât mai multe “like-uri” pentru a promova acest aeroport în speranța că se vor putea face zboruri internaționale fără a mai fi nevoiți să ne deplasăm în Cluj Napoca. Cu cât va fi distribuită like-uri) mai mult această pagină, cu atât cresc șansele noastre în acest sens”, se arată în textul de prezentare a acestei pagini.

Pagina are deja peste 5.200 de aprecieri și aproape o mie de distribuiri, deși a fost înființată de doar două zile.

În aceste condiții, sătmărenii trebuie să demonstreze că-și doresc curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare mai mult decât maramureșenii de pe cel din Baia Mare. Este important ca operatorii de zbor să vadă că sătmărenii, plecați în număr mare la muncă în străinătate, își doresc cu adevărat aceste zboruri.

Demn de remarcat este și faptul că la un sondaj de opinie inițiat de PortalSM referitor la dorințele sătmărenilor în ceea ce privește destinațiile posibilelor curse aeriene internaționale Wizz Air de pe Aeroportul Satu Mare, peste 9.400 de sătmăreni și-au spus un punct de vedere. 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Fara Cap spune:

  Ochi vad, inima cere.

 2. Andrea spune:

  Satu Mare !!!!!!!!!!!!

 3. Davide spune:

  Daca zboara pe Satu Mare si noi facem 4 abonamente

 4. ioana spune:

  Forta!Baia Mare

 5. radu spune:

  Stati linistiti maramureseni ca este doar promisiune, nu va fi nici la Saru Mare, nici la Baia Mare. Daca ar fi pe bune am putea deja sa cumparam bilete

 6. Elena Gheorghiu spune:

  Baia Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest