Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Mii de sătmăreni nu și-au ridicat cardurile de sănătate. Sunt la CAS

sistem card de sanatate picatMii de sătmăreni nu și-au ridicat, nici la această oră cardurile de sănătate, potrivit celor afirmate astăpzi, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Satu Mare, Georgeta Pop.

Astfel, la sediul instituției sunt în prezent 6.675 de carduri care așteaptă să fie ridicate de proprietari. ”Este vorba despre acele persoane care nu au fost găsite acasă de poștași. Aceste carduri se află la sediul instituției noastre, iar asigurații pot veni oricând să le ridice”, a precizat Georgeta Pop.

Demn de remarcat este și faptul că 134 de sătmăreni au refuzat aceste carduri din motive religioase sau de conțtiință. În total, pentru județul Satu Mare au fost tipărite până în prezent peste 246 de mii de carduri de sănătate.

Un comentariu

  1. opinie Răspunde

    Stimata d-na Georgeta Pop!
    Celui care asteapta de aproape 2 ani de zile emiterea cardului si este nevoiti sa stea la coada pt. o adeverinta, in plus nu primesc niciun raspuns la emailul adresat celor 3 responsabili, subordonati d-voastra ce ii raspundeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.