Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Militarii au construit două poduri peste Someş, în două zile (FOTO)

pod-somes-satu-mare-militari-2Militarii care participă la tabăra de instrucţie Blonde Avalanche 2016 de la Mărtineşti au reuşit să construiască două poduri peste Someş în doar două zile.

Cei circa 200 de militari din ROmânia, Ungaria Slovacia şi Ucraina au ajuns la Satu Mare luni, 19 septembrie. În prima zi au avut o instrucţie teoretică, după care au ieşit pe teren la Mărtineşti, unde au început exerciţiul practic. Ei se pregătesc pentru intervenţii în caz de dezastre naturale. Unul din exerciţii a costat în ridicarea a două poduri plutitoare peste râul Someş, ce au şi reuşit să facă în două zile.

Din păcate, podurile vor fi demontate la finalizarea exerciţiului.

Vom reveni cu detalii.

4 comentarii

  1. aurel Răspunde

    ar fi o varianta de luat in calcul si pentru autoritatile locale in vedere realizarii a mai multor poduri peste somes cu un pic de infrastructura drum de acces de legatura asfaltat

  2. ioan Răspunde

    VAI ! nu scrieți așa ceva că se vor speria politicienii sătmăreni ! Se apropie campania electorală și cum vor continua ei cu aceleași minciuni??? Al treilea pod, șosea de centură…bla bla bla!

  3. Unu' Răspunde

    Yupiii, în sfârșit e gata cel de-al treilea și cel de-al patrulea pod!! Mai trebuiesc doar inaugurate! Politrucilor, poftiți!

  4. Vasile Răspunde

    Haideti sa-i declaram cetateni de onoare al orasului, poate ne construiesc in 2 ani al treilea pod 😛 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.