Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Percheziții în casa unui sătmărean. Este acuzat de furt din locuință

perchezitii, jandarmi, mascatiÎn dimineața zilei de 29 septembrie, polițiștii Secției Rurale Petrești, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Carei, cu sprijinul  lucrătorilor jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unui bărbat de 28 de ani din Ciumești și au pus în executare trei mandate de aducere.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul cercetărilor ce se efectuează într-un dosar penal în care se instrumentează un furt din locuință, comis în noaptea de 24/25.09.2016 și în care s-a produs un prejudiciu de 5.000 lei, constând în bani și bijuterii și în care cel percheziționat este principalul bănuit de comiterea faptei.

În fapt, tânărul ar fi intrat noaptea respectivă în locuința unei femei de 49 de ani din Ciumești, de unde a sustras diverse bunuri, în timp ce aceasta era plecată cu toată familia de la domiciliu.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 80%, respectiv suma de 4.000 lei, 13.000 forinți și o monedă veche valoroasă iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat cu cel în cauză în stare de reținere. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanței, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.