Primarul Kereskenyi Gabor a leşinat! Transportat de urgenţă la spital

22 septembrie 2016 | 14 comentarii

kereskenyi gaborPrimarul Kereskenyi Gabor a leşinat! Primarul Kereskenyi Gabor a avut miercuri seara o problemă de sănătate. Acestuia i s-a făcut rău, iar cei ce se aflau în preajma lui au chemat un echipaj de la SMURD, care l-au transportat de urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean. Aici, Kereskenyi Gabor a fost supus unor investigaţii medicale. Din câte se pare, acesta nu are grave probleme de sănătate. El a stat toată noaptea în spital.

Surse apropiate primarului spun că problemele primarului s-ar fi tras din cauza volumului mare de muncă şi a faptului că nu prea a mâncat în ultima vreme.

Primarul nu a putut fi contactat pentru detalii, iar Primăria nu are un purtător de cuvânt care să ofere informaţii jurnaliştilor.

Vom reveni.

Îi urăm primarului multă sănătate!

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Cetățean spune:

  Jack Daniels with Pepsi upssss

  • prostit de voi spune:

   ”miercuri seara”… ”problemele primarului s-ar fi tras din cauza volumului mare de muncă şi a faptului că nu prea a mâncat în ultima vreme” . Intrebarea este A BAUT? Hidratarea este importanta minim 2 litri de LICHIDE pe zi! Volum mare ”de munca” hmmmmmm , volumul este unitatea de masura a…

 2. mandeasm spune:

  Oare nu de la vreo intalnire cu mentorul sau Fogel?

 3. Balog spune:

  Dulce-i vinul, dulce-i vinul….

 4. ioan spune:

  ”Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății!”

 5. Ivan spune:

  Insanatosire grabnica! Carcotasilor sa va fie rusine!

 6. Ilonka spune:

  Volumului mare de ALCOOL trebuie spus.
  Lasa ca ii face Coica un control.

 7. Dempsey spune:

  Coica vai de voi .
  Ala a facut cv pt satu mare nu ? …

 8. mama spune:

  Se antrenează pentru Festivalul Palincii. Cine nu știe să ,,înoate,, înghite multe lichide. Muncește mult?-să se retragă și să lase pe altcineva care poate să muncească.(Să ia legătura cu STEF, care în 4 ani a muncit și nu s-a ,,înecat,, niciodată). DUMNEZEU să aibă griză de noi.

 9. flaviu spune:

  Munceste mult, si bautul e o munca ! ))
  Nenea Gabor las-o mai moale cu taria ca nu iti face bine, da pe bere, este Csiki sor de a secuilor aia nu te estrnge de gat ca si Timisoreana.

 10. Costel spune:

  Ce s-au mobilizat postacii PSD si ALDE: Felician Pop, Robert Laszlo, Călin Tătar, Ionut Bujor si gasca. Nu stati asa de relaxati, ca aveti audit, care se va lasa cu plangeri penale.

 11. Amor pe banii sătmărenilor spune:

  Directoraşul afacerist şi iubăreţ de la Apaserv, Dănuţ Stejeran îţi plimbă noua amantă pe bani noştri, ai sătmărenilor prin ţară mai exact la Bucale. De miercuri, că aici cam se respectă Steji, este plecat în delegaţie cu …..noua lui amantă de la Apaserv. Spunem nouă, deoarece a mai avut câteva în instituţie de când este directoraş. Reţeta se pare că este aceeaşi: de fiecare dată, pe bani noştri, ai sătmărenilor, directorul Stejeran îşi pune ochii pe o domniţă, de regulă blondă, cu care cheltuie bani Apaservului prin ţară şi străinătate, în delegaţii în special la ARA si ANRSC, dar şi afară. Se pare că la Steji îi plac parfumele scumpe pe care le cumpără pentru iubitele sale pe aceeaşi bani ai Apaservului. Normal că nu îşi face probleme deoarece se laudă că l-a prostit pe Kereskeni că o să de-a sponsorizare la CSM şi Olimpia 30.000 de lei şi că o să-l ducă în câteva deplasări şi pe Gabor cu care va servi nişte băuturi fine. Numai că surprize, surprize la un spriţ a zis că ce crede prostul de Gabor, că o să dau bani la sport, lasă că face el cumva, să intre în presă şi apoi mă voi scuza că nu mai pot da , că se va face tam-tam. Zis şi făcut, subiectul a ajuns în presă. Şi ca de obicei Steji iese băiat fain, până când?!

 12. claudiu spune:

  Noroc cu Muc cel Mic(Albu)care ia facut respiratie gura la gura! Oricum se zice ca tare se iubesc mai nou! Sa fie NEPI de vina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest