Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

Robert Tarr se află în arestul Poliției. A fost prins ieri

robert tarrFostul administrator al agenției de turism House of Travel din Satu mare, Robert Tarr, a fost prins de polițiști și în prezent se află în arestul IPJ Satu Mare, unde este reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost prins ieri, în apropiere de Gura Humorului.

”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în urma activităților specifice,  l-au depistat pe administratorul  unei societății de turism,  în vârstă de 33 ani din Satu Mare,  care în perioada ianuarie 2016 – august 2016,  a indus și menținut în eroare folosindu-se și de mijloace frauduloase, mai multe persoane fizice, prin oferirea unor pachete turistice externe și bilete de avion pentru care a încasat sume de bani cuprinse între 100 și 4.100 Euro, fără a mai face ulterior demersuri către tur-operatori și companii aeriene privind contractarea și achitarea serviciilor turistice oferite acestor persoane,  modalități prin care a obținut suma totala de 44.100 Euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal si se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a 19 infracţiuni de înșelăciune si 12 infracțiuni de înșelăciune calificată. De asemenea fată de administrator s-a dispus măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în data de 07.09.2016 să fie prezentat judecătorului de drepturi si libertăți cu propunere de luare a măsurii de arestare preventivă”, se arată în comunicatul IPJ Satu Mare. 

Robert Tarr a dispărut din Satu Mare în ziua de 19 august, după ce a înșelat mai mulți clienți sătmăreni, pe numele acestuia fiind depuse, la IPJ Satu Mare, circa 30 de plângeri. Prejudiciul cauzat de fostul administrator al House of Travel se cifrează la peste 41.000 de euro. 

Un comentariu

  1. gogu Răspunde

    o mers sa scoata jackpotul !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.