Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Săltat direct din vamă. A ajuns în pușcărie

traficant de persoane arestat satu mareUn sătmărean a fost săltat direct din vamă și a ajuns la pușcărie. Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român care era dat în urmărire națională de către autoritățile române, pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu.

Luni, 19 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei  Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Ioan N., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către Judecătoria Carei, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Ioan N. are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate timp de șase luni pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu. 

Bărbatul a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.