Ultima actualizare: azi, 17:38

Locale

Sute de motocicliști și-au comemorat confrații decedați. A fost inaugurat un monument (FOTO)

motoSute de motocicliști, fie sătmăreni, sau veniți din țară precum și din străinătate, s-au adunat astăzi pe Platoul din Piața 25 Octombrie pentru a-și comemora confrații decedați în urma unor tragice accidente rutiere.

De pe platoul din Centrul Nou, motocicliștii s-au deplasat în marș spre Viile Satu Mare unde a fost inaugurat ” Monumentul Motociclistilor Decedati – IN MEMORIAM”.

”Azi între orele 12.45 -13.45 sute de motocicliști veniți din toată țara și din străinătate ne-am întâlnit în Piața 25 Octombrie. În jurul orei 14.00 a avut loc un marș pe unele străzi din municipiul Satu Mare pe un traseu prestabilit și avizat de Poliția Rutieră iar pe urmă cu toții ne-am îndreptat spre Viile Satu Mare. Inaugurarea s-a desfăşurat de la ora 15.00 și a fost o sfinţire bilingvă, atât în limba română, cât și în limba maghiară. La final toți cei prezenți au fost invitați pe terenul de fotbal din Viile Satu Mare la bogracs, babgulyaș și la grătare” a declarat Alexandru Wolf, vicepreședintele Asociaţiei Eagle Bikers.

Un comentariu

  1. dorel cetatean Răspunde

    Si totusi au mai ramas cateva de sute…de comemorat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.