Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

TAROM își mută cursele de pe Baia Mare pe Satu Mare. Vezi de când

taromAvând în vedere faptul că Aeroportul Baia Mare este închis din noiembrie 2015, în data de 05.07.2016 conducerile Consiliului Județean Satu Mare și Aeroportului Satu Mare au trimis o adresă către reprezentanții Companiei TAROM (Nr. 1679/05.07.2016) privind zborurile ce operau pe Aeroportul Baia Mare. Reprezentanții Companiei TAROM au mulțumit conducerii Consiliului Județean pentru disponibilitatea furnizării informațiilor cerute. Astfel, în cursul zilei de azi, 27 septembrie 2016 s-a trimis decizia Companiei Tarom.             

Din 31 octombrie cursele TAROM ce operau cu program cu înnoptare pe Aeroportul Baia Mare, vor opera pe Satu Mare. După discuțiile purtate de conducerile CJ și Aeroportului Satu Mare cu reprezentanții Companiei TAROM, s-a decis să se opereze  și cu cinci curse cu înnoptare pe Aeroportul Satu Mare, începând cu data de 31 octombrie 2016.

Dat fiind faptul că Aeroportul Internațional Satu Mare este un aeroport modern ce are toate condițiile necesare pentru desfășurarea zborurilor la standardele aeroporturilor mari, în viitor, conducerea Consiliului Județean Satu Mare are în vedere introducerea mai multor zboruri internaționale.     

6 comentarii

  1. Ilonka Răspunde

    Noroc ca o facut Stef modernizarile ca de nu p..a era.
    Si noroc ca Palaky se lauda ))))

    • Unu' Răspunde

      La ce preț a fost făcut … mai bine ne lipseam …
      Făceam podurile 3 și 4 și o parte de centură cu banii băgați anual acolo!

    • Locika Răspunde

      probabil o buna parte a ajuns si in buzunarul lui Stef. Au mai facut si altii laude de acest gen, sa nu uitam ce piept a avut Coica inainte de alegeri cand taia pamblica teatrului, renovat de Gyuszi bine-nteles.

      Daca ramanea Stef probabil nu se micsorau taxele aeorportului si probabil nu semna Wizz-ul cu noi. No da nu-i bai. macar mai profitam si noi cetatenii simpli din miliardele de lei care se duc cine stie unde.

  2. mihnea Răspunde

    Ce-i drept, si centura era ok daca o facea Stef, ca fufele angajate la aeroport pe post de secretare si modele (mai grase sau nu) puteau lucra la fel de bine si pe centura, la ce expertiza au. Poate doar, pe bani mai putini,

  3. marius Răspunde

    Vreau curse Satu Mare -Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.