Un consilier PSD îl atacă pe primarul Kereskenyi: Se lucrează rar, puţin şi prost!

1 septembrie 2016 | 19 comentarii

podul decebal satu mare2Consilierul Silviu Sumlaş, purtătorul de cuvânt al PSD Satu Mare, s-a lansat astăzi într-un atac la adresa primarului Kereskenyi Gabor, acuzându-l că tolerează nepermis firma care repară podul Decebal. El a afirmat că prin gestionarea acestei lucrări, nou primar şi-a arătat adevărata competenţă.

“Sesizăm o toleranţă nepermisă a primarului în faţa unei societăţi care în mod evident dă dovadă de neprofesionalism şi ineficienţă. Se lucrează rar, puţin şi prost! Sunt alocaţi în jur de şase oameni din care de obicei lucrează trei, de asemenea, sunt alocate utilaje puţine, şi acestea stau pe dreapta, în mare parte a timpului. În aceste condiţii, blocajele din trafic şi disconfortul sătmărenilor de accentuează de la zi la zi. Am urmărit cu maxim interes ieşirle domnului primar Kereskenyi, care a afirmat că va lua măsuri, se va implica personal, pentru ca executantul să efectueze lucrările şi pe timp de noapte, iar primele două benzi de circulaţie să fie gata în 5 săptămâni, din păcate este evident că lucrurile nu stau aşa şi în faţa acestei realităţi evidente primarul nu înţelege să dea nicio explicaţie”, a declarat Sumlaş.

Ba mai mult, el în acuză pe primar că vrea să plece în concediu în vreme ce oamenii sunt nemulţumiţi de condiţiile din trafic.

silviu sumlas

“Primarul nu a avut nicio explicaţie şi din câte am înţeles, de mâine se va afla în concediu pentru aproximativ două săptămâni, lucru care este inexplicabil în condiţiile în care locuitorii oraşului sunt din ce în ce mai nemulţumiţi. Cerem, noi organizaţia municipală a PSD, implicare totală atât lui cât şi echipei de viceprimari şi şefi de servicii din cadrul Primăriei, pe care îi coordonează, în tot ceea ce înseamnă eficientizarea activităţii de reparaţie a podului Decebal şi descongestionarea traficului rutier din municipiul Satu Mare“, a mai spus Sumlaş.

În calitate de consilier local, el a formulat o adresă către Comsia de Siguranţă a Circulaţiei, adresată şi primarului Kereskenyi Gabor, prin care solicită redeschiderea traficului rutier peste pasajul de cale ferată dinspre Electrolux spre cimitrul greco-catolic şi cel reformat, care să facă legătura cu str. Botizului şi deschiderea a trei benzi pe podul Golescu dispre Piaţa nr. 1 către Spitalul Judeţean, pe intervale orare.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (19)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. cetatean spune:

  Domnule Sumlas, dumneavoastra vreti sa va faceti remarcat? sau vorbiti doar ca sa nu fie liniste?

 2. Balamuc spune:

  Intreba-l pe fostul tau sef, SCoica de ce n-a inceput lucrarile in luna mai, asa cum era prevazut in proiect?

 3. Adrian spune:

  Nu e logic cum arata podul Decebal… este clar ca si pimarul este pe o mana cu firma Fantoma…nu este permis sa fie asa ceva pe un pod cu pietoni care nu au pe unde circula..totul este haotic..

 4. Reflector spune:

  Indiferent cind se incepea era balamuc,de la cei dinainte am inteles sa se termine scoala,se parea ok,altii ar fi sarit ca este campanie,suntem o natie de tembeli,nici cum nu este bine,nici ca se face,nici ca nu se face,dar cind iti faci casa cum este,balamuc.Problema este ca nu se pune parul pe constructor ori aruncati in Somes.

 5. cetatean spune:

  Adică de abia și-a început mandatul de primar că el deja pleacă în concediu? Repede a obosit!

 6. ruta spune:

  Per ansamblu are dreptate onor conslierul avocat!
  A uitat sa mentioneze ca este cam ca si onorariul platit la avocat: rar, putin, prost si scump.

 7. jeau spune:

  advocatul aiesta nui preten fff bun cu Marius Jancu ….etc…..

 8. cucu spune:

  e pa iei pa mama lor ca nu a luat tehnic asist lucrarea.
  astazi am trcut prin sensul giratoriu in Terebesti si mi-am adus aminte ce amarati suntem

 9. drumu spune:

  va certati pe vrajala ieftina a lui Sumlas .El na batut un cui in viata lui si da indicatii el se stie cu pacanelele

 10. Dorel spune:

  Sesizăm o toleranţă nepermisă a d-nei EUGENIA ARDELEAN în faţa asistatilor DGASPC SM, care în mod evident dă dovadă de neprofesionalism şi ineficienţă. Lucrează rar, puţin şi prost! E in al 2-lea concediu anul acesta desi problemele ne depasesc … Fura tot ce apuca si nu are pic de raspundere fata de functia ce a primit-o de la PSD. Trateaza institutia ca pe mosia proprie pe care o administreaza sotul ei … ARDELEAN AUREL…. D-nule Consilier Silviu Sumlaş, purtător de cuvânt al PSD Satu Mare: Ce puteti face ptr a rezolva problema create de protejata PSD: EUGENIA ARDELEAN ???

  • unu spune:

   dupa cate observ tu ai o problema personala postezi la orice articol impotriva doamnei Ardelean daca ai avea putina demnitate si vreo 2 neuroni ai face aceste plangeri cu nume si prenume oficial la institutiile statului si nu sub anonimat !!!!acuzatile care le aduci sunt grave asa ca te rog frumos sa le faci oficial nu asa!!!!!daca continui sa le faci doar asa dai dovada ca esti un las frustrat!!!

 11. Satmareanul spune:

  Na sa trezit si d-l X-ulescu, dar de ce nu sa trezit pe vremea cand oamenii, prietenii grupului din care face parte lucrau prost, incet si isi bateau joc de satmareni?
  Eu am rugamintea ca acesti ciumpalaci, nesimtiti, voi care ne batjocoriti in fiecare zi, sa mai taceti din gura si de la anu sa vorbiti!

  • x-ulescu spune:

   deci acum ca se lucreza la fel de prost si isi bat joc de satmareni , nu conteaza .ca sunt cei care trebuie la putere , nu trebuie criticati …ca doar sunt dreptaci

 12. Marius spune:

  Voi l-ati vrut pe Gabor numai sa nu fie olteanu Coica, asta e acum, macar Coica cum era da mergea pe teren ii punea la munca. Pana si city managerul Babut cum era da macar mergea pe teren, acum nimeni nu se sinchiseste sa verifice cum lucreaza muncitorii, sa inspecteze etc, ca Gabor e prea orgolios ca nu cumva sa fie city manager cineva, adica Masculic, sa nu se evidentieze el. Invidia ce sa faci…Si Gabor sa isi aminteasca ca se batea cu pumnul in piept in campanie ca va rezolva situatia cu hotelul Dacia vrajeli de astea, noa atunci asteptam si asta!

 13. laurentiu spune:

  E varza primarul- se vede de la o posta! SA PLECE DE TOT IN CONCEDIU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest