Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

USR vrea filială și la Satu Mare. Va candida la parlamentare

usr-satu-mareUniunea Salvați România (USR), dezvoltat din Uniunea Salvaţi Bucureştiul, își dorește înființarea unei filiale și la Satu Mare și chiar intenționează să participe la alegerile parlamentare cu candidați din județ.

Prezenți astăzi la Satu Mare, vicepreşedintele USR, Roxana Wring, şi coordonatorul filialelor din regiunea de Nord-Vest, Stelian Ene, au declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că există deja un mic grup de susţinători la Satu Mare, dar mai caută oameni pentru a alcătui o filială judeţeană, în vederea pregătirii pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Cei doi au afirmat că vor primi în partid doar oameni care nu au făcut politică ori au activat doar superficial în politică, dar nu au fost membrii niciunui alt partid în ultimii doi ani şi nu au deţinut nici un fel de funcţii politice în ultimii 25 de ani.

Potrivit declaraţiilor celor doi, şi la Satu Mare s-au anunţat deja tineri care doresc chiar să candideze din partea USR la alegerile parlamentare, dar încă nu au pomenit nici un nume de potenţial candidat, în condiţiile în care deocamdată se adună doar semnături de susţinere într-un cort instalat în faţa magazinului Someşul.

Responsabila cu înfiinţarea filialei la Satu Mare, Anca Sabou, a recunoscut că oamenii se adună destul de greu, în condiţiile în care 80% dintre sătmărenii cu care a discutat nici nu au auzit vreodată de Nicuşor Dan sau USB. În acelaşi timp, însă, a întâlnit şi oameni foarte entuziasmaţi de această idee, ei constituind acum nucleul viitoarei filiale judeţene a USR.

Cei interesaţi de informaţii suplimentare despre Uniunea Salvaţi România sunt invitaţi să acceseze şi pagina de Facebook a viitoarei filiale sătmărene.

2 comentarii

  1. predictie Răspunde

    USB este de la mufa pt. stickuri cum sa nu auda lumea!
    Oricat ne-am dori sa schimbam clasa politica cu partide avand organizare a la ppdd dar in frunte un lider necharismatic anul acesta nu va fi nimic!
    Luati-o usor USR-istilor cs altfel cu toate declaratiile si bunele voastre intentii, caci in politica precum la inundatii, la viteza mare apa aduna multe gunoaie!

  2. Ovidiu Răspunde

    Am vrut sa ajut si eu cu o semantura azi,dar am stat degeaba de la 11 la 11:30 in fata la Somesul,nu a aparut nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.