Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accident grav. Drumul Satu Mare – Oradea este blocat: 2 morți (VIDEO)

 accident-diosigUPDATE VIDEO: Conform primelor informații, două persoane au decedat în accidentul de la Diosig, una se află în stare critică iar o alta este grav rănită. Se pare că TIR-ul a lovit frontal autoturismul.

Șoferul unui autoturism Opel înmatriculat în Sălaj s-a angajat în efectuarea unei depășiri, pe linie continuă, în pantă, înaintea unei curbe. Conform declarației unui șofer aflat în spatele autocamionului implicat în accident, șoferul autoturismului ar fi încercat să revină pe banda lui însă carosabilul umed l-a făcut să derapeze și să intre în fața TIR-ului. Șoferul camionului nu a mai putut evita impactul și a intrat în autoturism în momentul în care acesta era perpendicular pe șosea.

La faţa locului au plecat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor de la Săcueni, echipajul de terapie intensivă mobilă de la Oradea, un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul 1 Oradea şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă de la Marghita.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:35), în județul Bihor, circulația rutieră pe DN19 Oradea – Satu Mare, este întreruptă pe raza localităţii Diosig, din cauza accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autotren.

Traficul rutier a fost deviat prin comuna Diosig.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată.

Sursa Video: Bihon.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.