Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Accident grav în județ. Un șofer rănit, trei mașini avariate

accident1Un grav accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane și în care au fost implicate trei mașini, s-a produs ieri după-amiază în județul Satu Mare. Nepăstrarea distanței regulamentare în mers  față de vehiculul din față, a fost acestui accident produs între Căuaș și Tășnad.

În după amiaza zilei de ieri, în jurul orei 17.50, poliţia a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe DN 1 F, în afara localității Căuaș.

La fața locului, polițiștii rutieri din Carei au stabilit faptul că un conducător auto de 52 ani  din comuna Santău, în timp ce conducea un autoturism proprietate privată între Căuaș și Tășnad, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula  în fața sa, a provocat un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În fapt, în încercarea de a evita  prin viraj la stânga un impact iminent cu autoturismul din  față care a frânat,  conducătorul auto care circula din spate nu numai că  l-a acroșat pe cel din față ci a și  pătruns pe contrasens, unde a intrat în  coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din localitatea  Ghilești și care circula din sens opus.

Evenimentul rutier s-a soldat cu  rănirea ușoară  a conducătorului auto  care a circulat regulamenatar, care ulterior a  fost transportat la Spitalul județean Satu Mare în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate.

 La toți cei trei conducători auto implicați, rezultatele testării cu aparatul etilotest au fost negative.Totodată le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemiei.

Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.