Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Accident în lanț la Satu Mare. Trei mașini distruse

accident-lantPolițiștii rutieri au fost solicitați ieri, în jurul orei 13.40, să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier petrecut pe DN 19,  în afara localității Satu Mare, spre Carei. Este vorba despre un accident în lanț în urma căruia trei autoturisme au fost avariate și un șofer rănit.

În fapt, la fața locului s-a stabilit că un conducător auto de 58 ani din Vetiș, conducând un autoturism pe un drum lateral, pe fondul neacordării de prioritate la intrarea pe drumul național, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Decebal, autoturism care, la rândul lui, în urma impactului, a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un conducător auto de 44 de ani, din Satu Mare.

Pe lângă pagubele materiale, evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto care a provocat accidentul. Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele  fiind negative. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.