Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Andreea Paul îi ia locul lui Albu? Circ în PNL Satu Mare

andreea-paul-9Cu toate că i-a luat locul lui Adrian Albu la Senat, adică prima poziție pentru PNL Satu Mare, deputatul de Oaș, Andreea Paul, este foarte nemulțumită deoarece acest loc nu este eligibil, potrivit celor de la stiripesurse.ro. Se pare că, la ultima ședință din PNL, deputata a venit cu mama sa care, spun unii peneliști, ar fi făcut scandal.

”Devenită cunoscută pe scena politică drept blonda lui Boc, deputatul Andreea Paul nu mai prinde loc eligibil pe listele PNL. Ea este cap de listă la Senat în Satu Mare, însă acesta nu este loc eligibil. Legendele care circula în PNL spun că Andreea Paul a venit cu mama sa la ședința PNL Satu Mare în care s-au decis listele, iar mama deputatului a făcut un scandal monstru”, afirmă cei de la stiripesurse.ro.

În zilele următoare se va vota la București lista candidaților PNL Satu Mare la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

15 comentarii

  1. Gogu Steriade Răspunde

    Oare cum s-o fi exprimat “mamica” acesteia? “Hat mi a kutya fasza van itt,bolondsag”?.

  2. Irina Răspunde

    Minciuna. Am intrat pe stiripesurse si nu apare ceea ce scrieti voi, mincinosilor.

  3. Votant Răspunde

    Doamna Andreea este de departe cel mai bun parlamentar pe care l-a avut Satu Mare in istorie si de aceia trebuie sa fie pe primul loc la camera deputatiilor, dar in interiorul partidului sunt niste ticalosi precum Nicoara, Rus si Albu care se paga in fata fara sa fie sprijiniti de acea daca doamna Andreea nu va fi prima pe lista de la camera deputatiilor organizatiile pnl nu il vor sustine pe (ppdd) Nicoara.

    • figaro Răspunde

      Votantule… democratia este frumoasa pentru ca pe principiul: cainele mare, f*** cainele mic. Asa ca lasa tu ciocul mic, ca in urma votului Vass a cazut prima sub linie.

  4. satmarean Răspunde

    REGRET SCOATEREA DIN CURSA A LUI ADRIAN ALBU! DESI SUNT VOTANT LIBERAL, NU O VOI VOTA PE ANDREEA PAUL. DETEST CARACTERUL EI.

  5. nina Răspunde

    Nu credeti toate minciunile, am fost acolo. Mama Andreei o ia de la aeroport cu masina cand vine la Cluj si o duce inapoi la aeroport, de aceea a asteptat-o si a stat pe hol, nu in sala.

  6. vasile Răspunde

    De ce faceti munciuni, Andreea Paul a comunicat clar si raspicat ca nu doreste sa fie cap de lista pentru un traseist , incompetent ca Romeo Nicoara.

  7. Marius Răspunde

    Albu?? Ala care e amic cu seful de la Gordius de are mai toate spatiile comerciale de pe Corso. Apropo, seful de la Gordius discuta serile trecute cu Razvanel Govor la terasa la o cafea, in acelasi timp, la o alta terasa, cea de la teatru, Ovi Silaghi discuta cu seful Florisal. Mirare mare, in conditiile in care ALDE erau impotriva Florisal? Ce pun la cale???

  8. dani Răspunde

    La salaj cu ea ,, ajunde!!!

  9. Disperata Răspunde

    Doamna sa plece in Salaj,in judetul ei.sau la Bucuresti pe vreo lista de sector.sa mai lase satmarenii in pace.ca vem satmareni care sa candideze pentru judetul acesta.succes in Salaj

  10. polgar Răspunde

    Da Withe fără caracter si-a îndepărtat chiar și propriul unchi doar sa îi facă pe plac lui Bud un caracter josnic.

  11. obiectiv Răspunde

    Să compari un fripturist mediocru ca Albu cu A.Paul care e o minte sclipitoare mi se pare o lipsă de realism cel puţin.Ce dacă-i din Sălaj?Albu-i sătmărean?

  12. Vocea Romaniei Răspunde

    Deci, cine-i capu’ la listă?

  13. visinescu Răspunde

    Un oportunist gaunos si un fripturist submediocru, Muc cel Mic si Birlic! Doi bufoni, iar voi ii comparati cu Vass?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.