Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Bătălie mare pe posturile vacante de la Poliție. Cinci pe un loc!

candidati dosare Politie Satu Mare (1)O primă etapă din calendarul de desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante la I.P.J. Satu Mare, respectiv înscrierea, s-a încheiat.

Pentru cele 37 posturi de ordine publică din mediul rural 169 persoane și-au depus dosarele pentru încadrare directă, pentru cele 6 posturi de ordine publică urban – 37, pentru 4 posturi conductori câini – 24, iar pentru cele 3 posturi de poliție rutieră s-au înscris 18 candidați.

Un ofiţer şi un agent care au avut calitatea de poliţişti, s-au înscris pentru a fi reîncadraţi, dintre cei care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale.

Pentru candidații înscriși urmează activitatea specifică de evaluare psihologică,  care va avea loc în zilele de 10.10.2016 – ora 12:00 şi  11.10.2016 – ora 08:00, la Colegiul Naţional Ioan Slavici din municipiul Satu Mare, str. Ioan Slavici,  nr. 4, pe serii de candidaţi, conform unui orar prestabilit.

Candidații declarați apt psihologic se vor prezenta ulterior la Centrul Medical Județean al M.A.I. Satu Mare în vederea întocmirii fișei medicale–tip de încadrare în M.A.I., pe care o vor finaliza și o vor  depune la dosarul de recrutare până la data de 28.10.2016, ora 16:00.

În perioada premergătoare probei scrise din 19.11.2016, se va desfășura proba de evaluare a performanței fizice. Despre data, ora și locul unde se va desfășura proba, candidații vor fi informați  prin postarea unui anunț pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare – sm.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul unității.

Candidații sunt rugați să  respecte organizarea stabilită cu privire la toate etapele concursului, să verifice permanent și atent pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, unde vor regăsi toate informațiile referitoare la concurs, dar și  modificările ce pot interveni pe parcurs.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.