Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

Biciclist accidentat grav de o dubă. Este în stare critică la spital

biciclistUn biciclist din Carei, care a efectuat un viraj fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat  de o autotutilitară, astfel că în acest moment se află internat în stare foarte gravă la spital.

Aseară, în jurul orei 20.15, poliţia a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs în municipiul Carei.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat de 60 de ani din localitate,  circulând pe bicicletă fără a fi echipat corespunzător cu elemente fluorescent reflectorizante, pe fondul efectuării unui viraj la stânga, fără să se asigure, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sens opus de un tânăr de 24 de ani din Valea lui Mihai, județul Bihor.

În urma impactului,  biciclistul  grav rănit, a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii

Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.