Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Buget suplimentat pentru programul Casa Verde la Satu Mare. Câte cereri mai pot fi depuse

casa-verde-satu-mare1Bugetul alocat județului Satu Mare pentru programul Casa Verde a fost suplimentat cu 25%.

”Având învedere dispoziția presedintelui Administrației Fondului pentru Mediu, vă informăm că bugetul alocat pentru programul Casa Verde Clasic a fost suplimentat cu 25% pentru fiecare județ, începînd cu data de 12 octombrie 2016. Suma disponibilă în acest moment este 585.113 lei, adică se mai pot depune aproximativ 97 de dosare. Toți cetățenii interesați de acest program sunt așteptați la sediul Agenției pentru Protecția Mediului, str. Mircea cel Bătrân , nr 8B, cu dosarul de finanțare completat conform ghidului afișat pe site-ulwww.afm.ro”, se arată într-un comunicat remis de APM Satu Mare.

Potrivit directorului instituției, Bekessy Elisabeta, programul inițial a fost de 1.026.000 lei. Odată suplimentat, bugetul a ajuns la 1.282.500 lei. Până în prezent au fost depuse131 de dosare la Satu Mare.

Pot fi depuse cereri pentru panourile solare presurizate (ajutor de 6.000 de lei) sau nepresurizate (3.000 de lei) sau pentru pompele de căldură (8.000 de lei). Dosarele, care trebuie să cuprindă cererea de finanțare, care trebuie descărcată on-line și completată la calculator, extras de carte funciară, copie după buletin, cazier judiciar, cazier fiscal atât de la DITL, cât și de la Finanțe, precum și dovada unui cont în care vor fi virați banii, poate fi depus zilnic între orele 8.00 și 16.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.