Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Ce spun polițiștii despre cel care a furat taxiul din Satu Mare

accident-taxi-botizului-2Polițiștii sătmăreni au fost sesizați ieri seară prin SNUAU 112,  despre faptul că pe strada Botizului din Satu Mare, un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei  electrice.

Polițiștii deplasați la fața locului, au reuşit identificarea şi prinderea conducătorului auto  bănuit de producerea evenimentului,  respectiv  un bărbat, de 35 ani, din  localitatea Roman,  județul Neamț.  Ca urmare a  extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale,  au constatat faptul că autoturismul implicat în eveniment, ar fi fost  furat de cel bănuit de producerea evenimentului, din  parcarea unui supermarket, profitând de faptul că autoturismul  avea motorul pornit și ușile neasigurate. La testarea cu aparatul  etilotest a celui în cauză, a rezultat o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Continuând cercetările a fost identificat proprietarul autoturismului,  respectiv un bărbat de 50 ani, din Satu Mare.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii  l-au reținut pe cel în cauză pentru de 24 ore, urmând să fie prezentat Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.