Consiliul Local a alocat bani pentru salariile fotbaliştilor de la Olimpia

4 octombrie 2016 | 8 comentarii

consiliul-local-satu-mare-19Fotbaliștii de la Olimpia își vor primi zilele următoare salariile restante, după ce Consiliul Local a votat în ședința de astăzi alocarea unei sume de 400.000 de lei.

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară a fost votat în unanimitate.

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că așteaptă în continuare rezultatul controlului de la ANAF, pentru a se vedea exact cum a cheltuit fosta conducere banii.

Astfel, din totalul datoriilor de 1,2 milioane lei, mai rămâne o datorie de 800.000 de lei. Urmează ca şi Consiliul Judeţean să aloce o sumă de bani pentru salvarea echipei.

Jucătorii Olimpiei nu şi-au primit salariile de patru luni.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Kuie Mereskenyi spune:

  Deci bani pentru parcarile din C2 si M 17 nu sunt,insa pentru niste gunoaie de betzivi puturosi exista !!Dragi satmareni,nu ar trebui sa protestam fata de abuzurile primarului Kuie Mereskenyi ???!!Cand doriti dumneavoastra ne adunam sa protestam fata de preturile exagerat de mari practicate de APASERV si de banii aruncati la gunoi inspre asa zisa echipa de fotbal olimpia!!Haideti sa nu ne lasam luati de prosti si sa ne intalnim in p-ta 25 octombrie intr-o zi a lunii octombrie 2016 !!

 2. ti-o dau ls casca spune:

  as vedea eu cum e sa nu fi platit 4 luni ,,,de data asta baietii chiar merita joaca binisor si se vede mai multa seriozitate..hai oli!!

 3. Draga sătmar ! spune:

  Daaaa astfel bugetul Olimpiei ajunge aproape de 800.000 mii euro pe an !! Nu vad nici o problema in a plăti pe cineva , dar sa se ajungă la sume fabuloase pt Liga 2 si performanta 0…la bugetul acesta ar trebui să promoveze chiar din acest an !! E o problemă la nivelul conducerii , iar acum cu Karda o sa fie si mai dezastru ! Bani din ce în ce mai multi , asta e durerea … de ce în alte județe (vezi Brașov , Juventus Buc , Chinida se poate cu un buget mai mic?)…mai tăiați naibii din salariile de 1500 euro pe lună !!!

 4. Pop Ioan spune:

  Au lucrat ceva in aceste 4 luni?? Scuze!! Am uitat ca si ridicatul paharelor este o munca imensa si istovitoare.Nemaivorbind de fetite si de noptile albe (chefuri).Pt astea ar merita si un premiu.

 5. nicu spune:

  Sper ca DNA-ul local sa ia exemplul celor de la Ploiesti,Tirgu Mures,Baia Mare,Timisoara,etc. si sa ancheteze modul in care au fost alocate si cheltuite milioanele de euro din impozitele si taxele satmarenilor la OLIMPIA si CSM.Daca nu poate supravietui pe piata fara bani publici,adica daca nu este un public dispus sa plateasca biletul de intrare,daca nu pot vinde drepturile de televizare inseamna ca fotbalul lor nu se cere pe piata asa ca sa se desfiinteze nu sa le finantam noi locul de munca,platitorii satmareni de taxe si impozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest