Coşmar în Micro 16. Un bloc inundat, vecini de negăsit

1 octombrie 2016 | 7 comentarii

bloc-satu-mareMai multe familii din Satu Mare trec prin clipe de coşmar. O ţeavă de apă s-a spart într-un apartament, a inundat tot blocul, însă problema este că nimeni nu îi cunoaşte pe noii proprietari, astfel că nu au cum să intre în apartament să oprească apa. Tot ce au putut să facă este să oprească apa pentru întregul bloc.

Unul dintre vecini a apelat la sprijinul sătmărenilor pentru a-i găsi pe proprietari. A postat imaginea cu blocul pe facebook, în speranţa că cineva va recunoaşte blocul şi îi va anunţa pe noii proprietari, sau chiar noii proprietari vor vedea postarea.

“Salut, vă rog frumos să mă ajutați acum cu un share. Proprietarul locuinței de la etajul unu a inundat tot blocul şi e de negăsit. Nu avem date de contact sau numele lor fiind proprietari noi. Adresa e Satu Mare Micro 16, Proiectantului 10″, a scris Attila Tar pe facebook.

UPDATE: Noii proprietari au văzut postarea de pe facebook şi au mers să rezolve problema. Mulţumim pentru sprijin!

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. fara creier spune:

  domnule reporter care ai scris acest articol, explica-ne si noua satmarenilor cum cineva care locuieste la etajul I si face inundatie inunda tot blocul. s-au schimbat cumva legile gravitatiei si apa merge si in jos si in sus? de cand? :))
  daca un inteligent posteaza o tampenie pe Facebook, voi, si mai inteligenti, o preluati fara a mai sta pe ganduri. FELICITARI

  • Attila spune:

   Scuze, nu știu cum să vă numesc…numele folosit de Dumneavoastră poate nu vă aparține în totalitate.
   Nu cred că ați văzut că scrie cum că ar fi inundat toate apartamentele din bloc. Blocul începe de la fundație din câte știu…iar dacă apa scursă acoperă o mare parte din subsol respectiv casa scării putem afirma că a inundat blocul. Deși greșala îmi aparține mie și recunosc că nu e 100% corectă exprimarea, nu cred că acesta ar fi ajutorul real din partea Dumneavoastră. Vă mulțumesc.

   • degeaba spune:

    Stimate domn Attila, citez din articolul tau, daca nu stii ce ai scris mai sus, deoarece observ ca nici acuma nu intelegi despre ce vorbesc: “O ţeavă de apă s-a spart într-un apartament, a inundat tot blocul”.
    Daca blocul respectiv are S+P+4 de ex, tot blocul inseamna, cel putin in limba romana, de jos pana la etajul patru. Parterul+subsolurile nu inseamna nici pe departe tot blocul. daca ar fi facut inundatie vecinul de la 4 de pe mijloc si apa s-ar fi scurs si pe orizontala la vecinii de palier, si apoi in jos, pana la parter, puteai zice, intr-adevar TOT BLOCUL.
    Si daca nu se accepta critica, decenta, fara injuraturi sau alte cuvinte urate, inchideti naibii aceasta sectiune de comentarii. Sau semnati-va la finalul articolului si lasati-va undeva la Contact, pe site, un numar de telefon daca criticile din partea citirorilor nu va sunt de ajutor si nu sunt menite sa va determine sa va profesionalizati si sa fiti mai buni in ceea ce faceti.

   • degeaba spune:

    …ca sa va putem critica in privat. si inainte de a sustine ca a fost inundat tot subsolul, mai bine v-ati documenta putin, ca asta ar fi insemnat, tot in limba romana, sa fie apa in toate beciurile. nu a fost nici pe departe chiar asa

 2. BUIE MASESCU spune:

  Incercati la Iohannis sau Nastase.Astia au case multe!

 3. Ariadna spune:

  Si eu stau la etajul I si am patit la fel ,dar am inchis doar apa de la contorul meu si ceilalti vecini nu au fost afectati , au avut apa ! Apartametele sunt contorizate asa ca se poate proceda asa cum am facut eu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest