Ultima actualizare: azi, 14:10

Publicitate

Cum să scap de ochelari?… Prin chirurgia refractivă laser de la VITREUM

Acest tip de intervenție se adresează tuturor persoanelor care prezintă un viciu de refracție, miopie, hipermetropie, astigmatism, care au împlinit vârsta de 18 ani, la care refracția oculară s-a stabilizat (mai ales în cazul miopiei) și care doresc să renunțe la portul ochelarilor sau al lentilelor de contact.

Chirurgia refractivă reprezintă o opțiune pentru pacienții care doresc să nu mai fie dependenți de ochelari sau lentile de contact pe de o parte, iar pe de altă parte chirurgia refractivă are un impact mare asupra vieții pacienților, beneficiile fiind evidente în multe feluri.

levai-lehar

Dr. Levai Lehar – Clinica Oftalmologică VITREUM

Și aici ne referim la o serie de locuri de muncă, care presupun o vedere clară și corectă, cum este personalul care pilotează avioane, pompierii, personalul din cadrul poliției, sportivii, etc. Chirurgia refractivă este o soluție care permite acestor categorii de persoane si nu numai, să nu fie limitați în cariera și activitățile zilnice.

Multe persoane simt că ochelarii distrag atenția de la aspectul lor fizic, se aburesc la schimbările bruște de temperatură sau lasă urme pe față. Nici lentilele de contact nu sunt întotdeauna cea mai bună opțiune, deoarece acestea necesită o îngrijire și o igienă exemplară, altfel pot să apară infecții.

Pentru a afla dacă suntem candidații potriviți pentru operațiile de reducere de dioptrii se efectuează înainte de intervenție o serie de măsurători specifice.

Datorită tehnologiei apărute în domeniul oftalmologic a apărut și rezolvarea extrem de simplă și eficientă: operația de chirurgie refractivă prin care scăpăm de ochelari sau lentile de contact prin reducerea dioptriilor.

Acest tip de operație a devenit deja standardizată, ochiul este anesteziat doar cu ajutorul picăturilor, nu se fac injecții oculare, în timpul intervenției pacientul este conștient și cu toate acestea nu simte nici un fel de durere. vitreumOperația durează puțin, câteva secunde pe ochi și se operează amândoi ochii în aceași sesiune. După intervenție nu este necesară spitalizarea, pacientul se întoarce acasă, pe ochi sunt aplicate lentile de contact fără dioptrii, pentru a proteja ochii, urmând să se îndepărteze după 7 zile când se face următorul control. După operația de reducere de dioptrii pacientul va urma un tratament cu picături pentru a evita apariția infecțiilor și a accelera refacerea epiteliului.

Clinica Vitreum a venit în întâmpinarea pacienților care doresc să nu mai poarte ochelari, astfel că în perioada 1 octombrie -1 decembrie 2016 operațiile de chirurgie refractivă cu Laserul Excimer Zeiss costă 1.700 lei/ochi.

Pentru informații suplimentare, programări, ne găsiți la adresa:  strada Ady Endre nr. 11, Satu Mare, la numerele de telefon:   0261- 716 459, 0740 231 559  sau pe site-ul www.vitreum.ro