Directorii şcolilor au dat examene. Un singur 10!

13 octombrie 2016 | 4 comentarii

diana-dutescuProba scrisă, din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Satu Mare, s-a desfășurat miercuri 12 octombrie 2016, la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare. Au fost prezenți 161 de candidați din cei 162 care au îndeplinit condițiile de participare la probele din cadrul concursului, pentru 178 de opțiuni. Nu au fost înregistrate cereri de retragere și nu au fost semnalate incidente.

Au promovat proba scrisă 135 de candidați. Pentru 3 candidați evaluarea nu s-a finalizat datorită faptului că nu au fost prezenți toți membri din comisia de concurs. Procedura de organizare și desfășurare a probei scrise permite finalizarea ulterioară a evaluării, dar nu mai târziu decât data desfășurării următoarei probe.

Diana Duțescu, înscrisă în concurs pentru ocuparea funcției de director la Școala Gimnazială Pișcolt și Școala Gimnazială Andrid, a obținut punctaj maxim.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare mulțumește autorităților locale pentru nominalizarea reprezentanților în comisiile de concurs și pentru implicarea în desfășurarea în bune condiții a probei scrise, precum și celor care au îndeplinit calitatea de membri în comisii, pentu prezență și sprijinul acordat în evaluare. Doar trei dintre aceștia nu au fost prezenți, din motive obiective. Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare transmite mulțumiri, de asemenea, colegilor profesori membri în comisiile de concurs și contează în continuare pe implicarea dumnealor la următoarele probe.

 

Sursa: ISJ Satu Mare

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. oprea spune:

  “Un singur de 10″!!!! Mama ei de gramatica! Saraca limba romana! Halal ziaristi!

  • tractorista spune:

   Si mie mi-a zgariat retina aceasta exprimare ,, jurnalistica ” !

  • alfabet spune:

   macar e bine ca in urma comentariilor au corectat. ar fi bine sa faca loa fel si la celelalte articole sau si mai bine sa angajeze pe cineva care nu are probleme in exprimare pentru ca in ultima perioada ….cam stres cu exprimarea…

 2. vlad.tepes spune:

  Salvati doamna stanca de ciuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest