Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

Europol. Un sătmărean formează un nou sindicat pentru polițiști

europolFostul lider al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) Satu Mare, Cosmin Andreica, pune bezele unui nou sindicat, la nivel național, pentru polițiști. Într-o postare de-a sa pe un site de socializare, Cosmin Andreica spune că a încetat să mai spere că va mai activa în SNAP și îi îndeamnă pe foștii colegi de sindicat să se alăture celui nou, numit Europol.

Redăm integral textul postat pe rețeaua de socializare de sătmăreanul Cosmin Andreica.

cosmin-andreica”Astazi am decis sa ma opresc. Am incetat sa mai sper ca pot reveni in SNAP si sa-mi continui proiectele sindicale pentru colegii mei. Spun asta, deoarece de 4 luni incerc in zadar sa ma duelez cu cei care au pus laba pe Sindicatul National al Agentilor de Politie, si asta nu pentru ca nu as avea dreptate, ci pentru ca efectiv nu te poti bate cu niste oameni care sunt in stare sa calce pe cadrave pentru a ramane in varful organizatiei doar pentru miile de cotizatii pe care le incaseaza.

SNAP a insemnat pentru mine o oportunitate de a schimba ceva in acest sistem bolnav si obscur. O posibilitate ca noi, politistii, sa putem sa ne aparam in fata abuzurilor, nedreptatilor și umilintelor la care am fost si suntem supusi. Am realizat multe, poate mai multe decat speram vreodata, dar acum sunt nevoit sa va spun ca SNAP-ul nu mai reprezinta nimic din ceea ce a reprezentat la inceput. 

In sutele de deplasari prin tara, in fata multora dintre cei care cititi acest mesaj, am pledat pentru SNAP si pentru ca voi sa aderati la acest sindicat. Acum insa, tot eu, am obligatia morala de a va cere sa va retrageti din aceasta organizatie care a devenit un S.R.L.

La fel ca voi, am fost inselat de aparenta iluzorie ca sunt lasat si mi se permite sa schimb lucrurile in MAI, dar cand am inceput sa inaintam tot mai mult si sa obtinem rezultate, am fost loviti de represiunea „sistemului” care culmea, avea adepti chiar din mijlocul nostru, din interiorul sindicatului.

Pentru aceste motive, si pentru faptul ca azi, nu mai vad nicio deosebire intre SNAP si celelalte organizatii sindicale pe care noi le blamam, voi alege un alt drum. Nu mai vreau sa fiu incojurat de lideri penali, de lideri pensionari sau de lideri pentru care munca sindicala inseamna doar manipulare si vorbe. Imi doresc sa strang alaturi de mine politisti tineri, care vor sa schimbe ceva pentru viitorul lor.

Asadar, azi va anunt ca ii invit pe toti liderii cu care am lucrat, pe toti membri care isi doresc sa continue ce am inceput in SNAP, dar si pe cei tineri care nu mai vor ca soarta lor sa fie in mainile unor lideri pensionari, corupti și aserviti, sa mi se alature in noua structura pe care am creat-o, Sindicatul Politistilor Europeni „EUROPOL”

2 comentarii

  1. Lili Puttana Răspunde

    Pană acum au deja 5 sindicate si tocmai bine că vine al șaselea !!In curand va avea fiecare politist sindicatul lui !!Păi,ce cașcheta mea !!???

  2. Oberture Răspunde

    Mda.. divide et impera. Acest individ nu are nimic de a face cu poliția… nu prea a “funcționat” ca si polițist. Mai mult cu buisness-uri în bucale, sindicat… firma de paza și protecție… ambiții personale, are papagal de prostit “polițiștii”. Oricum Europol este o organizație de combatere a criminalității la nivel european, având sediul la Haga. Ciordim numele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.