Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Femeie lovită pe zebră de un taximetrist. Ce spun martorii oculari

taximetristFemeia care a fost accidentată grav azi dimineață pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a fost lovită, de fapt, de un taximetrist. Martorii oculari la accident au declarat, pentru PortalSM,că în urma impactului, sătmăreanca a fost aruncată la circa 10 metri de locul producerii accidentului.

Azi dimineață, în jurul orei 6.30, polițiștii sătmăîreni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe bulevardul Lucian Blaga unde un conducător auto în vârstă de 65 ani din Satu Mare, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de 56 ani, tot din Satu Mare, care tranversa strada pe trecerea de pietoni, potrivit cominicatului de presă remis de IPJ Satu Mare.

Martorii oculari la accident au declarat pentru PortalSM că cel aflat la volan era de fapt un taximetrist, pe o mașină de taxi, și că accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni de lângă fosta Școală Generală nr. 7, actualmente Universitatea Tehnică Cluj Napoca.

Martorii oculari mai spun că în urma impactului, femeie a fost aruncată în aer aproape 10 metri de la locul producerii accidentului.

taximetrist2Sătmăreanca, practic, tocmai s-a dat jos pe pe un autobuz, în stația aflata la câțiva metri depărtare, și voia să treacă strada pe zebră. A reușit să ajungă până aproape de mijlocul străzii când a fost lovită de taximetristul care mergea înspre Curtuiuș.

Femeia a fost grav rănită, motiv pentru care a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean pentru investigații medicale.

Taximetristul a fost testat cu alcooltestul, însă rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

2 comentarii

  1. Sergiu Răspunde

    Exact … Un taximetrist de la prima … Rapid si-a ascuns firma in portbagaj in loc sa se preocupe cu starea victimei

  2. Pop Ioan Răspunde

    Ar fi a 8-a minune a lumii daca taximetristii ar respecta regulile de circulatie.Patronii cotizeaza la greu acolo unde trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.