Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Hoții filmați în timp ce furau au fost prinși. Unul dintre ei, recidivist

hot1 hot2Hoții care  la data de 12 octombrie au pătruns într-un magazin alimentar al unei  societăți comerciale din cartierul Carpați II, au fost ulterior identificați de poliţişti  cu ajutorul camerelor de supraveghere. Unul dintre ei este recidivist.

Administratorul unei societăți comerciale a sesizat poliția sătmăreană despre faptul că a fost victima unui furt produs în dauna societății sale, constând în aceea că doi bărbați i-au sustras din magazin diverse bunuri.

”Vizionând imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care de altfel au fost difuzate  în spațiul public și beneficiind de aportul mass media și a cetățenilor exprimat în mediul on line, cărora le mulțumim pentru contribuția activă, polițiștii judiciariști au identificat ca principal bănuit un bărbat de 33 de ani din Satu Mare, recidivist. Activităţile de documentare şi investigare au relevat faptul că bărbatul ar fi autorul a mai multor furturi instrumentate de judiciariști și aflate în diverse stadii de cercetare. Bărbat acționează, de cele mai multe ori, însoțit. În cazul de față, infracțiunea a fost comisă împreună cu un tânăr de 17 ani, tot din Satu Mare”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Satu Mare.

 Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi, urmând ca la finalizare să fie propuse măsurile legale. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.