Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Interlopul Tona, condamnat la închisoare. Ceilalţi şantajişti, pedepse cu suspendare

arestJudecătoria Carei a pronunţat sentinţa în dosarul „Şantajiştilor”, în care interlopul Lakatos Andrei, zis Tona, alături de patru complici, la începutul lunii februarie 2016, au şantajat o femeie pentru a o determina să evacueze un apartament situat în municipiul Carei, scrie opinidedecarei.com.

Tona a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare, în timp ce complicii săi Berki Bela, Daroczi Giani, Kocze Tiberiu şi Szilagyi Gheorghe Francisc au primit pedepse cu suspendare.

„Condamnă pe inculpatul L.A. (Lakatos Andrei – n.r.) la pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani şi 8 (opt) luni închisoare. În baza art.67 alin.1 C.pen. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art.66 alin.1 lit.a, b C.pen. pe o perioadă de doi ani, după executarea pedepsei închisorii. În baza art.65 alin.1 C.pen. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art.66 alin.1 lit.a, b C.pen. pe durata executării pedepsei închisorii. În baza art.72 alin.1 C.pen scade din durata pedepsei închisorii pronunţate perioadele reţinerii arestării preventive şi a arestului la domiciliu, începând cu 04.02.2016 până la 06.07.2016”, se arată în sentinţa Judecătoriei Carei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.