Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Le-a furat hainele colegilor chiar din clasă. Minorul, cercetat de polițiști

hot-minorUn minor de numai 13 ani, din Carei, le-a furat hainele colegilor săi chiar din clasă. Totul s-a petrecut la o școală din Carei.

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii judiciariști din Carei au dus la identificarea unui minor din municipiu, bănuit de comiterea unui furt dintr-o unitate de învățământ. Prejudiciul a fost recuperat. Astfel, ieri, Poliţia Municipiului Carei, a fost sesizată de către directorul unei școli din localitate, cu privire la faptul că în cursul dimineții, în incinta școlii, s-a comis un furt.

Cercetările efectuate de poliţiştii  de investigaţii criminale, în colaborare cei de ordine publică  și cu sprijinul  specialiștilor criminaliști,  au condus la identificarea unui  minor de 13 ani  din Carei, care , în aceeași zi,  în jurul orei 6.30  profitând de faptul că ușa de acces  în incinta unității școlare era închisă dar neasigurată, ar fi  intrat într-o sală de clasă de unde ar fi furat  articole de îmbrăcăminte sportivă, în dauna a doi elevi.

Prejudiciul de aproximativ 400 lei, a fost recuperat în totalitate,  cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.