Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Marș de comemorare a victimelor de la Colectiv la Satu Mare

colectivUn grup de tineri sătmăreni vor organiza un marș de comemorare a victimelor de la Colectiv, la împlinirea unui an de la acel tragic eveniment.

”64 de persoane, prieteni, cunoscuti sau doar oameni frumosi pe care nici nu ii cunoasteam au murit. Degeaba. Au murit pentru ca cineva, undeva, trebuia sa faca un control, dar a primit o spaga si nu a mai verificat. Nu este normal, eu nu asa vreau sa imi cresc copii, dar nici nu planuiesc sa plec din tara. Asa ca aleg sa iau atitudine, aleg sa nu mai contribui la acest mecanism. Iesim in acesta zi, pe 30 octombrie, ca sa comemoram un an de la tragedia din #Colectiv. Iesim ca sa aratam ca nu mai toleram coruptia, in orice forma ar veni ea. Suntem generatia care doreste ceva mai mult pentru copii lor. 10.000, 1.000, 100 sau 10 sătmăreni care vor participa la un mars pasnic o sa arate ca aceasta este noua Romanie. Romania oamenilor frumosi, care lucreaza pentru ceea ce vor, care gandesc pe termen lung si care isi doresc schimbari de durata”, se arată mesajul de mobilizare pe Facebook al organizatorilor marșului.

Evenimentul va avea loc dumninică, 30 octombrie, între orele 18.00 și 21.00. Organizatorii se așteaptă ca la acest marș să participe cât mai mulți sătmăreni. 

2 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Bai papagalilor, vedeti ca se vede atza alba… Nu va e rusine sa profitati de nenorocirea altora? Cine va credeti voi sa va erijati in detinatorii adevarului absolut? E plin orasul de biserici de toate felurile unde pot oamenii cinstiti carora le pasa, sa mearga si sa spuna o rugaciune pentru cei care au suferit anul trecut. Era nevoie sa va bagati voi in seama si sa trageti pe partea voastra un profit politic. Nemernicilor!

  2. Fara Cap Răspunde

    Vai dar cum se poate asa ceva? Nu a facut nimic guvernul tehnocrat?
    Stati ca vine guvernul patriot la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.