Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

O sătmăreancă a trecut prin clipe de coșmar. Ce i s-a întâmplat (FOTO)

ancaO tânără sătmăreancă, care lucrează ca model în Cluj, a trecut prin clipe de coșmar, aflându-se la un pas de moarte după ce taxiul în care se afla a căzut în râul Someș. Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.30.

Sătmăreanca Anca Grovu povestește cu lux de amănunte tot ce i s-a întâmplat la Cluj Napoca în acea dimineață când putea să-și piardă viața.

”Sâmbătă dimineața, în jurul orei 5:30, am luat taxiul de la Sala Polivalentă care urma să mă ducă acasă dar, din nefericire, m-a îndreptat spre ceea ce ar fi putut fi o tragedie. După câțiva zeci de metri, mașina a derapat pe șinele de tramvai. Șoferul a încercat să o redreseze, însă fără succes. Am lovit un gard, moment în care șoferul a tras brusc de volan la stânga, pierzând complet controlul mașinii. Ne-am lovit de un stâlp și apoi am plonjat direct în Someș. Mașina fiind răsturnată, apa a intrat foarte repede. Din fericire, am putut să sparg de tot geamul care era deja crăpat și am reușit să ies, scoțându-l apoi și pe taximetrist într-un timp relativ scurt, în care fiecare secundă era prețioasă. Un alt taximetrist a văzut toată scena, deja vorbea la 112. Până să ieșim din apă și să ne dezmeticim, au mai trecut 10 minute. Încă nu venise nimeni să ne salveze: nici Poliția, nici SMURD-ul sau Pompierii. Speriați, uzi leoarcă și înghețați de frig, așteptam ajutor. Văzând că nu apare nimeni am sunat din nou la 112. La un moment dat am văzut o mașină de poliție care mergea lejer pe partea cealaltă. I-am făcut semn, dar nu ne-a văzut. Vorbind la 112, le-am spus să întoarcă mașina care, până la urmă, a ajuns la noi după aproximativ 15-20 de minute. Întrebarea “Aveți actele la dumneavoastră?“, m-a făcut să cred că visez și că urma să mă trezesc. În loc să ni se evalueze starea de sănătate de către un echipaj SMURD, am stat aproximativ 20 de minute în stare de soc și uzi pe malul Someșului, în final, plecând cu tata acasă. Cum e posibil să nu vină o ambulanță, în condițiile în care A FOST RAPORTAT LA 112 UN ACCIDENT CU O MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN SOMEȘ? Noi am avut noroc că am supraviețuit unui asemenea accident fără răni grave, dar cu toate acestea șocul, frigul și apa rece puteau să-și lase o amprentă gravă asupra noastră, nemaivorbind de loviturile de la cap și corp. I-A PĂSAT CUIVA?! Concluzia? România chiar nu s-a schimbat! În acel moment de tensiune, am simțit cum nimănui nu-i pasă de viețile noastre. A fost cu siguranță o adevarată minune și mult noroc. Schimbând însă scenariul, putea fi o tragedie. Vreau să trăiesc într-o țară în care nu trebuie să fiu propriul erou din filmul de groază, pentru că indiferența, comoditatea și sistemul bolnav triumfă din nou!!”, își descrie sătmăreanca Anca Grovu groaznica sa experiență.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.