Partidul care nu acceptă traseiști are candidați la Satu Mare

1 octombrie 2016 | 11 comentarii

pnr-satu-mare-6Partidul Noua Românie, partidul care nu acceptă traseişti, şi-a înfiinţat astăzi organizaţie în municipiul Satu Mare, preşedinte fiind ales Andrei Paşca. Vicepreședinte a fost ales Sergiu Tăbăcaru, Ioana Szelenyi a fost aleasă secretar general, Tabitha Pașca – trezorier, ceilalți membri din conducere fiind Cristian Nicolae But, Teodora Rovas și Robert Costea.

“Noi suntem alternativa la partidele clasice. Vom reprezenta Satu Mare la alegerile parlamentare cu mai mulţi candidaţi. Sperăm ca în perioada campaniei electorale şi a strângerii de semnături să aflăm care cred sătmărenii că sunt cele mai importante probleme. Se tot vorbeşte de starea drumurilor, de lipsa de infrastructură, de lipsa locurilor  de muncă. Noi vrem să aflăm, să ieşim în stradă şi să prezentăm toate aceste date, să vedem care este adevărul. Planul pe termen scurt este să adunăm cât mai mulţi oameni tineri neafiliaţi politic în jurul acestui partid şi să reprezentăm oraşul”, a declarat Andrei Pașca.

Candidat PNR la Camera Deputaţilor este Andrei Pașca iar Cristian Nicolae But este candidat la Senat.

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu, a declarat că acest partid nu acceptă traseiști și persoane care au fost înscrise în alte partide în ultimii șapte ani. El a dat asigurări că noul partid nu va face compromisuri și se va dezvolta natural, după propriile forțe.

pnr-satu-mare-3

PNR va desfăşura în perioada următoare o campanie de strângere de semnături, fiind nevoie de acceptul a 3157 de sătmăreni pentru a-şi depune lista de candidaţi.

PNR îşi va deschide în curând organizaţii în județ, fiind deja discuții cu persoane cin Carei și Negrești Oaș.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (11)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Dambaru spune:

  Președintele Pasca nu are nici măcar liceul! Halal deputat! Suntem nebuni?

  • Razvan spune:

   Conteaza caracterul unui om si dorinta de implicare. Am citit acum despre Noua Romanie, nu mai exista partid ca ei. Bravo tinerilor care se implica. O sa ii votez

  • Alex spune:

   De unde știi ce studii are tipul? Pe semne ca îl cunoști bine. Mă întreb ce comenta dacă avea și doctoratul? Ca e plagiat. Așa suntem noi romanii, când unii dintre noi ies din rand și încearcă sa facă ceva, se găsește unul ca tine care sa stea pe margine și sa comenteze. Fa ceva concret, nu critica munca altora.

  • cârcotaş spune:

   Da, ar fi bine să aibă liceul.Depinde şi dacă a făcut ceva important in viaţă.Poate este un Steve Jobs.Totuşi sunt şi lucruri minimale care trebuie dovedite prin atestate de pregătire profesională.Sunt atâtia profesionişti care nu-şi doresc să intre in politică tocmai pt. că este o lume a motivatilor slab pregătiţi.

 2. Iuliu Elek spune:

  M-am intalnit cu ei pe strada. Sunt tineri foarte frumosi si deschisi. Eu le dau o sansa!
  Salutari doamnei Ioana si domnului Andrei!

 3. Maria spune:

  Bravo Andrei! :*

 4. Profu spune:

  Mai! Are Pasca bacul ori nu-l are? Apoi, mai vorbim despre tineri frumoși, curați si competenți!

 5. matroz spune:

  Daca fac parte din cei ce ies la comanda in strada ,atunci OUT.Daca nu ,atunci NU !!

 6. Nimrod spune:

  Sunt maghiar, dar o sa votez cu PNR. Degeaba avem primar ungur, orasul tot oribil arata.

 7. Vasile F. spune:

  Baiat fain Pasca! Sper sa nu fi facut o greseala ca so bagata in politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest