Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Poliția face angajări noi la Satu Mare. Ce se caută acum

politiePoliția Română scoate la concurs posturi de polițiști, majoritatea de specialiști a căror pregătire de bază nu poate fi asigurată de şcolile MAI, pentru completarea deficitului de personal. Dintre acestea, 8 se regăsesc în statul de organizare al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

”Dacă ești economist, inginer silvic, electronist sau ai altă specializare pe care noi o căutăm, poti ocupa unul dintre locurile scoase la concurs, de ofițer sau agent. Din cele 8 posturi scoase la concurs, 6 sunt de ofiţer de poliţie şi se regăsesc la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Economice (4), unul la Financiar-Contabilitate  iar un post, de specialist silvic, la Serviciul de Ordine Publică. Cele două funcţii de agent vacante scoase la concurs, se regăsesc în schema Serviciului de Comunicaţii şi Informatică”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare. 

Pentru a afla mai multe informații, persoanele interesate sunt rugate să acceseze  pagina web oficială a poliţiei sătmărene, la adresa www. sm.politiaromana.ro, secţiunea Carieră/Posturi scoase la concurs sau să se informeze de la avizierul unităţii.

De aici, se pot  afla detalii despre:

• condiţii (criterii în funcţie de înălţime: pentru femei: 1,65 m, pentru bărbaţi: 1,70 m, fără limită de vârstă peste 18 ani); 
• înscriere (în perioada 19-23 octombrie 2016);
• concurs (va avea loc la data de 26 noiembrie 2016);
• documentaţia necesară dosarului de înscriere.

Alte condiţii cumulative necesar a fi îndeplinite de către candidaţi:

 a)     să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

b)    să cunoască limba română scris şi vorbit;

c)     să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

d)    să fie apt din punct de vedere medical, fizic şi psihic;

e)     să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează, respectiv să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat;

f)      să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;

3 comentarii

  1. avocat Răspunde

    Dar cum se poate că pentru un post de economist să se dea ca probă eliminatorie proba SPORTIVĂ ????!!!! Ce mentalitate de MILIȚIAN!! ce o să facă economistul? o să fugă în jurul biroului? sau poate și mai și …o să fugă să prindă hoțul!

  2. Absurd Răspunde

    @avocat
    Pe langa treaba cu proba sportiva eliminatorie, de ce trebuie sa aibă candidații inaltime minima de 1.65 respectiv 1.70? Cu ce ii ajuta?

  3. Ghetie Vasile cristian Răspunde

    Eu ma întreb daca se poate .eu am terminat armata 2001.politia de frontiera.si daca ma avantajează cu ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.