Primăria vrea să înființeze o firmă proprie pentru întreținrea drumurilor

14 octombrie 2016 | 3 comentarii

plombari-strazi-satu-marePrimăria municipiului Satu Mare are în vedere înființarea unei firme proprii care să aibă ca obiect de activitatea întreținerea străzilor din oraș. Primarul Kereskenyi Gabor a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că ar fi oportună înființarea acesteia.

”În ceea ce privește plombarea străzilor din municipiul Satu Mare, în cursă a mai rămas o singură firmă. Așteptăm să primim sentința Curții de Apel Oradea. Din punctul nostru de vedere, ar fi oportună înființarea unei societăți a Primăriei Satu Mare pentru reparația drumurilor dacă este vorba despre lucrări mai mici. Este o idee. Și orașul Zalău are”, a precizat Kereskenyi.

Primarul a mai precizat că dacă se ia decizia, societatea trebuie înființată în acest an. Contractul de plombări în municipiul Satu Mare se află de patru ani în stadiul de licitație. Firma proprie a Primăriei Satu Mare ar putea executa lucrările de plombare fără a se pierde timpul cu licitațiile.

De asemenea, în urma lucrărilor celor de la gaze sau de la societatea de apă, s-ar impune ca reparațiile să fie făcută tot de societatea primăriei, echipele fiind mult mai uşor de gestionat.

Kereskenyi a mai precizat că pentru înființarea acestei firme este nevoie de voință politică din partea consilierilor locali, fiind necesare două treimi voturi pentru din numărul total al acestora.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Haaaaa spune:

  Nici o șansă băiete, crezi că te lasă “regii asfaltului”!!

 2. Fara Cap spune:

  Si vor cumpara asfalt de la Tehnic la triplu pret

 3. Cristi spune:

  Daca exista suspiciuni in modul de atribuire a unor lucrari in acest moment ganditi-va ce ar fi daca asa zisa firma a primariei va fi controlata 100% politic….tragedie!
  Un fel de DJDP care a fost desfiintat si toate sculele au ajuns cine stie cum la nenea Stelica!
  Dom’ primar si dom’ viceprimar incetati cu revolutiile…in Romania nu a fost niciodata revolutie si nici nu va fi…incercati mai putine vorbe mai multe fapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest