Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Primul avion Wizz Air a aterizat la Satu Mare (FOTO&VIDEO)

wizz3Premieră istorică pentru Aeroportul Satu Mare. În această seară aici a aterizat primul avion care a efectuat o cursă aeriană internațională de pe acest aeroport. 

Aeronava companiei Wizz Air, un Airbus A 320, a aterizat pe aeroportul Satu Mare în jurul orei 18.55, având la bord peste 140 de pasageri veniți de la Londra. La intrarea în zona destinată debarcării pasagerilor, aeronava a fost întâmpinată cu tunuri de apă.

Pasagerii veniți din capitala Marii Britanii, au coborât liniștiți din avion, spunând că au avut parte de un zbor plăcut. Mai mult decât atât, și-au exprimat bucuria că acum pot veni acasă din Regatul Unit mult mai ușor și mai simplu, fără să mai fie nevoiți să se deplaseze la alte aeroporturi din țară care, de asemenea, costă. 

În același timp, în incinta aerogării peste 170 de pasageri și-au făcut deja formalitățile și așteptau să fie îmbarcați pe aeronavă cu destinația Londra. 

Aceasta a fost doar prima cursă. Astfel de curse vor avea loc în fiecare zi de luni și vineri. Aeronava Wizz Air va porni la 14.15 de pe Aeroportul Luton, Londra, și va ajunge la Satu Mare la ora 18.55. Apoi același avion va decola de la Satu Mare la 19.25 și va ateriza la Luton la 20.15.

Sătmărenii își mai doresc și alte curse de pe Aeroportul Satu Mare. Potrivit unui sondaj de opinie, realizat de PortalSM, la care au participat 9.409 persoane, pe primul loc a ieșit Paris, cu 23% din voturi, capitala Franței fiind urmată de  Bruxelles  – 10% (973 voturi) și Roma – 10% (940 voturi).

Cei de la Wizz Air spune că este foarte posibil să mai fie înființate și alte curse de la Satu Mare și că va fi anunțat acest lucru la momentul potrivit. 

5 comentarii

  1. x Răspunde

    Mda…Londra -satu mare! Bucurati-va încă câteva luni

  2. Thomas Răspunde

    primul zbor international de pe aeroportul acesta….esti prost 🙂

  3. GIGEL Răspunde

    “Cei de la Wizz Air spune” ????????? alo!!!
    Învățați limba română!!!!

  4. radu Răspunde

    Daca va uitati pe site la Wizz-air nu poti cumoara bilete si nu exista cursa. Vor fii 2-3 curse, iar dupa ce trec alegerile se va sista cursa.

    • nuconteaza Răspunde

      Am pus 2 curse, pe data de 4 Noiembrie zbor de la Satu Mare- Londra si 7 Noiembrie de la Londra la Satu Mare.

      https://wizzair.com/#/booking/select-flight/SUJ/LTN/2016-11-04/2016-11-07/1/0/0

      Distribuiti si pentru altii… ca nu stau sa va tot explic ca sunt bilete. Nu mai cautati alte curse de la Satu Mare in afara de Londra, PENTRU CA NU EXISTA! (ma refer de la Wizzair).

      Ca si idee, se pot cumpara bilete inclusiv pentru anul viitor. Pana in ce data? Nu stiu! N-am verificat mai mult de 3 Martie.

      Repet se pot cumpara de la Wizzair bilete pentru Satu Mare – Londra si Londra – Satu Mare.

      Daca vreti alte zile. Accesati link-ul acesta:
      https://wizzair.com/#/

      Zborurile se fac in zilele de Luni si Vineri. Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.