Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Scandal la un hotel din Satu Mare, provocat de un angajat al MApN

scandal politiaUn angajat al Ministerului Apărării Naționale a provocat azi noapte un adevărat scandal la un hotel din centrul municipiului Satu Mare.

Bărbatul s-a prezentat în stare de ebrietate la hotel şi a cerut o cameră, dar recepţionerul a refuzat să îi pună la dispoziţie o încăpere când a văzut în ce stare se află. De aici a început un adevărat scandal, recepţionerul fiind nevoit să cheme Poliţia.

Angajatul NApN, care lucrează şi la o firmă de securitate în timpul liber, a fost dus de poliţişti la secţie, unde a şi primit o amendă.

7 comentarii

  1. Erika Răspunde

    care lucreaza si la…a si primit o amenda…..nu va zgarie urechile limba asta ronmana? in alta ordine de idei…..nea cizma asta face de rusine Armata chiar de ziua ei, dar probabil se va misamaliza incidentul,

    • Gogu Steriade Răspunde

      E Attila de serviciu la redactare,ce vrei si tu ??!!!(se spune “musamaliza”,asa ca nu sari la gatul omului cu “gramaticale”)

  2. Adryan Răspunde

    Scandalul nu s-ar fi produs dacă recepționeru nu-l refuza cu camera.Dacă militaru a fost obosit…,nea-cizma asta mai degrabă nu cred că el a fost!!!Dar se pare că uni înteleg lucrurile diferit.

    • Cosmin Răspunde

      Cum sa nu îl refuze, dacă era în stare de ebrietate? Minte ingusta!

      • robotzel Răspunde

        Trebuia sa-l refuze. Cand e un client in stare de ebrietate poate si drogat…e mai bine sa refuzi sa-i dai o camera… Bun, acum depinde si modul in care l-a refuzat… Si eu sunt receptioner la un hotel, zi de zi mai vine cate unul din asta si mai bine ii spun ca e complet decat sa-i dau o camera si sa faca “minuni” in schimbul meu..

      • Adryan Răspunde

        Auzi desteptule”Cosmin”, e clar că multi din ăstia ca tine mai degrabă decât să ajute mai bine încurcă lumea.Tu dacă erai în locul lui, el cu sigurantă te ajuta.Asa cum o face zi de zi prin natura faptului ca este in slujba tări si a poporului.Asta e diferența între civili si militari.Păcat că nu e sentimentul reciproc,rusine.

  3. Adelin Răspunde

    Da daca e de la armata prenumele nu-l mai publica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.