Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Turnuri gemene la Satu Mare. Nimeni n-a văzut greșeala

nepi-unuUna dintre machetele prezentate în faza inițială a proiectului NEPI se poate observa că municipiul Satu Mare are turnuri gemene. De fapt, imaginea Palatului Administrativ a fost pusă, în machetă, de două ori.

 A trecut de atunci foarte mult timp, dar foarte puțini sunt cei care au observat această greșeală. Marea majoritate a sătmărenilor care au privit fotografia erau, probabil, focalizați cu privirea pe macheta mega mall-ului și mai puțin pe panoramă. 

Nici primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, nici PSD, nu au observat această greșeală în momentul când au fotografia să însoțească postările lor pe Facebook cu privire la rezolvarea situației în care proiectul NEPI era aproape să fie blocat de licitația care între timp a fost anulată. 

”Proiectul NEPI din Satu Mare nu va fi blocat. Asta este promisiunea pe care o fac sătmărenilor”, scria ieri pe Facebook primarul Kereskenyi, text însoțit de această fotografie.

”Am primit azi o veste foarte bună pentru sătmăreni! În urma solicitării consilierului municipal PSD Silviu Sumlas, Primăria Satu Mare a anulat licitația pentru terenul de 20 mp vândut unui speculant cu 20.000 de euro în zona mall-ului NEPI”, apărea pe contul de Facebook al PSD Satu Mare, text însoțit de aceeași fotografie.

Glumele pe seama acestei greșeli nu au întârziat să apară. Unii spun că NEPI vine la Satu Mare la pachet cu încă un Palat Administrativ. 

 

6 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Ba da a semnalat-o un comentator cand a aparut prima data poza

  2. satmarean Răspunde

    Dacă n-avem 3 poduri măcar două turnuri să avem!

  3. ion Răspunde

    Gresit! Multi au observat numai ca nu toata lumea face comentarii la cele aparute in presa electronica.

  4. Unu' Răspunde

    Mare știre …
    Fsssssssssssssssssss …

  5. ioan Răspunde

    Nu-i adevarat.
    Absolut toata lumea a vazut poza “trucata” .
    Toata lumea a privit-o ca lipsa de profesionalism din partea celor care redacteaza site-ul.
    Daca din bun simt nimeni nu v-a criticat, este de-a dreptul impertinent sa ne faceti “prosti” ca vezi doamne nu am observat prostia voastra !

  6. M Răspunde

    ba baieti, vreti voi sa fiti acum destepti, dar voi nu ati postat tot asa poza asta acum cateva saptamani? fraierilor, mare articol ati creat. BRAVO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.